Verhuisdozen bestellen?

Ga je verhuizen en wil je goede verhuisdozen bestellen? Bij Nederlandverhuist.nl ben je aan het juiste adres. Klanten beoordelen ons met een 9.7. NederlandVerhuist.nl heeft alles in huis voor een geslaagde verhuizing. Denk aan verpakkingsmaterialen zoals noppenfoliewikkelfolietape, verhuisdekensgarderobedozenTV dozen / schilderij boxen, inpakpapieretiketten etc. Alles is één webshop voor een voordelige prijs. Bestel makkelijk je verhuisdozen en verpakkingsmaterialen bij NederlandVerhuist.nl en profiteer van de gratis verzendkosten vanaf € 50,00. Ook kan je kosteloos je bestellingen ophalen van maandag t/m vrijdag in Zevenhuizen (Zuid-Holland).

Weet je niet welke verhuisdozen je moet kiezen? Misschien dan de onderstaande informatie je een beetje kan helpen in je keuze.

Welke verhuisdozen moet ik bestellen?

Goede verhuisdozen moeten natuurlijk stevige verhuisdozen zijn. De sterkste verhuisdozen dozen zijn dan ook de dozen met dubbel golfkarton. Dubbel golf heeft een goede schokwerende werking en een groter draagvermogen dan enkelgolf kartonnen dozen. Daarnaast heb je als consument ook nog de keus tussen plak, autolock en vouwdozen. Erkende Verhuizers kiezen meestal voor autolockdozen. Autolock dozen hoef je niet te vouwen en zijn in nog geen seconde op te zetten en plat te maken zonder gebruik van tape. Het grootste voordeel van de autolock verhuisdoos is dan ook het gebruiksgemak. Op onze site is de MoveBox Solid de meest gekozen autolock verhuisdoos.

Er zijn ook mensen die liever een verhuisdoos hebben die je zelf moet dichttapen. Deze  ‘plakdozen’ hebben als voordeel dat ze wat voordeliger zijn dan de vouwdozen en autolockdozen. Kwa stevigheid en draagvermogen doen ze niet onder voor de autolockdozen. Let trouwens wel op dat je niet een duurdere doos koopt voor een heel hoog draagvermogen, max 50 kilo aan draagvermogen is goed genoeg, 100 kilo is niet te tillen. Onze Budget Verhuisdoos is een hardloper onder verhuisdozen die je zelf moet dichttapen. Het is een dubbelgolf kartonnen doos, voorzien van handvatten en heeft een draagvermogen van 50 KG.

Soorten verhuisdozen

Je hebt als consument de keus uit plak (dozen die je zelf dicht moet tapen), autolock verhuisdozen en vouw verhuisdozen.

Erkende Verhuizers kiezen meestal voor autolockdozen. Inpakken met autolockdozen werkt snel en gemakkelijk.  De sluiting is zelfsluitend en maak je zonder moeite weer open en dicht. Voor deze dozen heb je dus helemaal geen tape nodig!

NederlandVerhuist.nl verkoopt 3 verschillende autolock verhuisdozen: De Move Box Solid 55 liter, De Move Bookbox 36 liter (verhuisdoos voor boeken en zware artikelen) en de Movebox Wit 53 liter.

De Budget Verhuisdoos

Er zijn ook mensen die het niet erg vinden om de doos dicht te tapen. Deze  verhuisdozen hebben als voordeel dat ze een stuk voordeliger zijn. Onze meest verkochte doos is dan ook de Budget doos 60 liter. Wat betreft stevigheid en draagvermogen doet deze goedkope doos niet onder voor de autolock dozen. Tape de doos goed dicht en je hebt een dubbelgolf kartonnen stevige verhuisdoos met een draagkracht van 50 kilo.

Vouwdozen

Naast autolockdozen en dozen die je zelf dicht moet tapen bestaan er ook nog dozen die je moet vouwen. Een vouwdoos heeft altijd een dubbele bodem, dat heeft als voordeel dat de bodem extra stevig is en er meer gewicht ik kan. De dozen zijn plat iets groter dan de plak en autolockdozen. Als je ze plat wilt bewaren na je verhuizing moet je hierin een afweging maken. Onze sterkste verhuisdoos is de Verhuisbox Solid. Verhuizers zijn altijd maar wat blij als je deze doos aanschaft voor je verhuizing. De Cradle to Cradle verhuisdoos is ook een vouwdoos en is de duurzaamste verhuisdoos in de markt.

Cradle to Cradle verhuisdoos/opbergdoos

Met trots presenteren wij de eerste Cradle to Cradle verhuisdoos! Deze verhuisdoos is de duurzaamste verhuisdoos die je kan vinden. Naast dat de verhuisdoos gemaakt is van FSC papier is dit de eerste verhuisdoos die ontwikkeld is volgens het Cradle to Cradle principe. Dat wil zeggen dat tijdens het ontwikkelingsproces aan duurzame eisen zijn voldaan. Een doos kan niet zomaar een Cradle to Cradle certificaat krijgen. Zelfs de inkt is mag niet schadelijk zijn voor het milieu! Ben je op zoek naar de meest duurzame verhuisdoos? Dan is deze Cradle to Cradle en FSC-gecertificeerde verhuisdoos  de beste keus!

 

Verschil boekendoos en verhuisdoos

Wat is het verschil met een boekendoos en verhuisdoos? Boekendozen zijn wat kleiner van formaat, maar hebben vaak wel hetzelfde draagvermogen. Boeken zijn zwaar en je doet al vrij snel te veel boeken in een gewone doos. Het gevolg is dat de doos niet te tillen is en/of de doos scheurt. Ook voor zware spullen of als je niet te zwaar kan/wil tillen zijn de boekendozen zeer geschikt. Boekendozen worden ook vaak gebruikt voor servies. Nederlandverhuist.nl verkoopt boekendozen in verschillende uitvoeringen. De Move Bookbox en de Witte Boekendoos  zijn de meestverkochte boekendozen.