fbpx

Algemene Voorwaarden

u bent nu hier: home > algemene voorwaarden

1. Garantie
NEDERLAND VERHUIST, besteedt veel zorg aan alle producten. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Om ervoor te zorgen dat u daar als klant zo weinig mogelijk last van hebt, voorziet NederlandVerhuist in een uitgebreid garantiepakket.

NEDERLAND VERHUIST, geeft op alle verkochte producten garantie, zijn onze producten beschadigt aangekomen kunt u ze retour sturen.

2. 8 dagen niet-goed-geld-terug garantie
Als een product beschadigd is kan het binnen 8 dagen na aankoop worden teruggestuurd tegen teruggave van het aankoopbedrag. Het product dient compleet en in onbeschadigde verpakking samen met u factuur te worden aangeboden. Verzend- en rembourskosten worden niet gecrediteerd.

3. Verzending

  • Zendingen die niet aan de onderstaande regels voldoen kunnen niet in behandeling worden genomen en zullen onbehandeld retour worden gezonden.
  • Goederen dienen bij het versturen altijd voorzien te zijn van een kopie van de factuur.
  • U dient een omschrijving met de klacht mee te sturen.
  • Goederen dienen in een deugdelijke verpakking verzonden te worden.
  • Stuur alleen het beschadigde product op.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport naar NEDERLAND VERHUIST. Dit kan niet worden verhaald op de transportverzekering van NEDERLAND VERHUIST

4. Verzendkosten
De kosten voor verzending naar NEDERLAND VERHUIST, zijn voor rekening van de klant. Ongefrankeerde goederen worden niet geaccepteerd. De verzendkosten voor het versturen van het omgeruilde product zijn voor rekening van NEDERLAND VERHUIST.

5. Garantie
Garantie is van toepassing wanneer het artikel is beschadigd. Daarnaast mag de aankoopdatum, op de factuur van NEDERLAND VERHUIST, niet buiten de garantietermijn liggen.
De meeste producten worden vooruit geruild om het garantieproces te versnellen. Indien achteraf blijkt dat de klacht is veroorzaakt door andere oorzaken dan in onze garantie voorwaarden gestelde voorwaarden, zult u het vooruit geruilde product moeten betalen. Er volgt dan een factuur tegen de actuele marktprijs van dit product.

6. Klachtomschrijving
Indien de goederen niet in overéénstemming met de boven vermelde voorwaarden aan ons worden toegestuurd, de klacht niet wordt geconstateerd of te wijten is aan de gebruiker, zullen deze direct aan u worden teruggestuurd. Wij zijn genoodzaakt u de hiervoor gemaakte kosten in rekening te brengen.

Nederlandverhuist.nl

Professionele
Verhuisverpakkingen
Voor de consument

Alle verhuismaterialen in 1 webshop, moveboxen, movebookboxen, verhuisdozen, verhuisboxen, boekendozen of garderobedozen, al onze dozen zijn gemaakt voor de professionele verhuismarkt, dus van hoge kwaliteit. Naast alle soorten verhuisdozen, leveren wij ook andere producten om uw huisraad te beschermen tijdens verhuizing of opslag. Inpakfolie, inpakpapier, verhuisdekens, verhuizers tape, etiketten, bankhoezen, stoelhoezen of matrashoezen leveren wij uit voorraad.

0

Start typing and press Enter to search

nl_NLDutch
nl_NLDutch