Ben je op zoek naar de sterkste matrashoezen en die wat dikker zijn dan de meeste matrashoezen. NederlandVerhuist heeft nu ook de extra dikke 100 mu matrashoezen in het assortiment. Deze matrashoezen zijn gemaakt van sterk LPDE van 100 mu. Buitenmaterialen zoals afdekzeil hebben bijvoorbeeld ook een dikte van 100 mu.

Waarom de sterkste matrashoezen voor je verhuizing?

Bij een verhuizingen denken de meeste mensen natuurlijk aan verhuisdozen. Vaak wordt er op het laatst pas gedacht aan het verhuizen of opslaan van je matras. Om een matras open en bloot te vervoeren is niet prettig en je matras wordt zo gemakkelijk vies. Onze 100 mu matrashoezen zijn van wit LPDE en schijnen niet door en zo kan je zonder gedoe je matras veilig vervoeren.

Vragen over het gebruik?

Wil je weten welke maat je nodig hebt en hoe je een hoes het beste kan opslaan kan je in dit artikel lezen. Als je nog andere vragen hebt, bel of mail gerust.

Ons assortiment sterkste matrashoezen

noppenfolie kopen

Noppenfolie kopen?

Noppenfolie is hetzelfde als luchtkussenfolie, bubbeltjes plastic en bubbelfolie. Deze folie gebruik je om je kwetsbare spullen te beschermen tegen beschadigingen tijdens transport, verhuizing of

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *