Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.4
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 75,-

Waar koop je de goedkoopste verhuisdozen?

De goedkoopste verhuisdozen koop je bij Nederlandverhuist.nl. Je betaalt slechts € 1,30 per verhuisdoos. Het zijn niet alleen de voordeligste verhuisdozen online, maar ook nog eens de duurzaamste verhuisdozen die er bestaan. Deze voordelige verhuisdozen zijn de allereerste verhuisdozen die volgens het Cradle to Cradle principe ontwikkeld en geproduceerd zijn, waardoor ze niet alleen vriendelijk zijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu De dozen zijn eenvoudig en zonder tape te monteren en te demonteren. 

De Goedkoopste
Verhuisdozen Online

1,30 per stuk

Prijsvergelijking goedkoopste verhuisdozen online

Om je een goed beeld te geven van de kosten van online verhuisdozen bestellen, hebben we hieronder een vergelijking gemaakt met de prijzen van de grootste aanbieders van vergelijkbare verhuisdozen op het web.

Nederlandverhuist.nl: € 1,30 per verhuisdoos + € 6,95 verzendkosten

Gamma: € 1,79 zelf afhalen

Verhuisdozen Loods: € 2,29 + € 3,99 verzendkosten

Verhuisdozen store: € 2,20 + € 6,95 verzendkosten

Allsafe: € 1,30 per verhuisdoos + € 9,95 verzendkosten

Als je onze tarieven vergelijkt met die van andere aanbieders, zul je merken dat Nederlandverhuist.nl de meest voordelige verhuisdozen aanbiedt. Bovendien profiteer je van gratis verzending bij bestellingen boven de € 75,00. Vergeet niet om bij het vergelijken van prijzen ook rekening te houden met de verzendkosten. Soms lijken de prijzen per verhuisdoos elders laag, maar als je de verzendkosten meerekent, ben je vaak alsnog duurder uit

Cradle to Cradle verhuisdoos

Zoals eerder geschreven is deze verhuisdoos is niet zomaar een verpakkingsmiddel; het is onze allereerste doos die het prestigieuze Cradle to Cradle certificaat heeft verworven. Deze erkenning betekent dat elk aspect, zelfs de inkt, milieuvriendelijk is. Mocht de doos per ongeluk in de natuur belanden, dan veroorzaakt deze geen schade en wordt volledig gecomposteerd. Het ideale scenario is echter dat je de doos recycleert, zodat deze 100% herbruikbaar wordt. Hiermee zetten we een belangrijke stap naar duurzaamheid en milieubewust verhuizen.

Uiterlijk is ook niet geheel onbelangrijk

Door de leuke vormgeving van deze verhuisdoos misstaat deze doos ook niet in je kast. Op het deksel en op één zijkant is er ruimte om te schrijven waar de doos moet komen en wat erin zit. Handig voor als je de dozen opstapelt, zo kan je altijd zien wat de inhoud van de verhuisdoos is. 

Kenmerken: – Gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe – Eenvoudig te monteren en te demonteren- Wordt geleverd met handvatten voor gemakkelijk dragen – Draagkracht 40 kilo – inhoud 57 liter – B Golf

Voordelen: – Bescherm je bezittingen tijdens de verhuizing – Je verhuist zo duurzaam mogelijk – Dubbele bodem voor de stevigheid – Voordeligste zelfsluitende verhuisdoos – Geen tape nodig – FSC-gecertificeerd – Verminder je impact op het milieu met een Cradle to Cradle verhuisdoos.

Goedkoopste verhuisdozen

Bij Nederlandverhuist bieden we hoogwaardige verhuisbenodigdheden aan van uitstekende kwaliteit, en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Voor verhuisdozen en andere verhuismaterialen ben je bij ons aan het juiste adres!

Of je nu verhuisdozen, verpakkingsmateriaal, meubelhoesjes, of meubelrollers zoekt, bij ons vind je alles om je verhuizing veilig en efficiënt te laten verlopen. Onze zorgvuldig geselecteerde producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om je bezittingen te beschermen tijdens een verhuizing. We bieden concurrerende prijzen en regelmatige aanbiedingen, zodat je binnen je budget blijft terwijl je toch hoogwaardige verhuisartikelen krijgt. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen met advies en tips voor het plannen en organiseren van je verhuizing. Bestel al je verhuisbenodigdheden eenvoudig vanuit huis en ontvang ze snel en veilig.