Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.6
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-

Op zoek naar een goedkope verhuisdoos?

Bij Nederlandverhuist.nl betaal je slecht 1,45 per verhuisdoos

Bij Nederlandverhuist.nl betaal je slechts € 1,45 per doos. Deze goedkope verhuisdoos is de eerste verhuisdoos die volgens het Cradle to Cradle principe is ontwikkeld en geproduceerd, de duurzaamste en voordeligste verhuisdoos op de markt! De verhuisdozen zijn eenvoudig te monteren en te demonteren. Als je dit vergelijkt met andere aanbieders zal je zien dat je hier de goedkoopste verhuisdozen kan kopen.

 

1,45 per stuk, nergens goedkoper

Waar zijn verhuisdozen het goedkoopst

Prijsvergelijking

Bij Nederlandverhuist.nl betaal je het minst!

Als je onze prijzen vergelijkt met andere aanbieders zal je zien dat wij het het voordeligst. Profiteer je van de gratis verzending (vanaf € 50,00), dan ben je nog veel voordeliger uit. Houd sowieso altijd rekening met de verzendkosten. De prijs per verhuisdoos lijkt laag, maar inclusief de verzendkosten ben je alsnog duurder uit. 

Om je een idee te geven wat je gemiddeld kwijt bent aan online verhuisdozen bestellen hebben we hieronder de prijzen van de grootste aanbieders van vergelijkbare verhuisdozen op het web neergezet. En zoals je kan zien zijn wij het voordeligst.

Allsafe: € 1,45 per doos + € 9,95 verzendkosten

Bol.com: € 2,00 per doos

Nederlandverhuist.nl: 1,45 per verhuisdoos + 6,95 verzendkosten

Niet alleen een goedkope verhuisdoos

Ook de meest duurzame

De verhuis/opbergdoos is een stevige kartonnen doos die is ontworpen om zo duurzaam mogelijk te verhuizen. Met zijn stevige constructie en handige formaat is het een duurzame oplossing voor het inpakken van jouw spullen. 

Door de leuke vormgeving van deze verhuisdoos misstaat deze doos ook niet in je kast. Op het deksel en op één zijkant is er ruimte om te schrijven waar de doos moet komen en wat erin zit. Handig voor als je de dozen opstapelt, zo kan je altijd zien wat de inhoud van de verhuisdoos is. 

Eerste verhuisdoos met het Cradle to Cradle certificaat

Deze verhuisdoos is onze eerste verhuisdoos die het Cradle to Cradle certificaat heeft mogen ontvangen. Een doos kan niet zomaar een Cradle to Cradle certificaat krijgen. Zelfs de inkt mag niet schadelijk zijn voor het milieu. Mocht deze doos onverhoopt in de natuur terecht komen dan brengt hij geen schade toe aan het milieu en wordt de verhuisdoos volledig gecomposteerd. Liever breng je deze verhuisdoos natuurlijk naar het oud papier, zodat deze doos 100% hergebruikt kan worden.

Kenmerken: – Gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe – Eenvoudig te monteren en te demonteren- Wordt geleverd met handvatten voor gemakkelijk dragen – Draagkracht 40 kilo – inhoud 57 liter – B Golf

Voordelen: – Bescherm je bezittingen tijdens de verhuizing – Je verhuist zo duurzaam mogelijk – Dubbele bodem voor de stevigheid – Voordeligste zelfsluitende verhuisdoos – Geen tape nodig – FSC-gecertificeerd – Verminder je impact op het milieu met een Cradle to Cradle verhuisdoos.

Andere populaire verhuisdozen

38,95

59,95

Gratis verzending

53,95

Gratis verzending

Goedkope verhuisdoos

De goedkope verhuisdoos bestellen?