Goedkoopste van Nederland
Snelle Levering
Gratis verzending vanaf €25,00
Klanten geven ons een 9,6
Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

INPAKKEN EN VERHUIZEN MAAR

INPAKKEN EN VERHUIZEN MAAR

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Inpakken begint met een goed doos, en dan… hoe ga je het handig aanpakken? In deze blog geven we wat tips!

Opruimen, opruimen en opruimen.

Probeer ver van te voren te beslissen wat je wel en niet mee wilt nemen. Breng nog herbruikbare spullen naar de kringloop of zet het te koop op marktplaats. Spullen die je echt weg moet gooien je  sorteer je alvast je afval in dozen/zakken in de schuur. Dan ben je zo klaar op de vuilstort.

Bescherm je meubels en jezelf

Niks vervelender dan een kastje naar beneden sjouwen en het deurtje gaat open. Je vinger zit ertussen of je beschadigt het kastje en/of de muur. Wikkel je kast in wikkelfolie. De deuren en laden gaan niet meer open tijdens het tillen en je kan als het niet te zwaar is ook wat spulletjes in de kast vervoeren.

Gebruik inpakpapier.

Inpakpapier is onmisbaar om breekbare spullen zoals servies en glaswerk mee in te pakken. Ons inpakpapier wordt ook gebruikt door de echte vakmannen van de Erkende Verhuizers. Goede kwaliteit inpakpapier dus!

Tip! gebruik voor borden/schalen noppenfolie. Leggen tussen elk bord een vel ook noppenfolie. Door de met lucht gevulde noppen heb je als het ware een soort airbag voor je borden.

VIP’s Very Important Products 😉

Belangrijke spullen zoals, sleutels paspoorten, rijbewijzen en andere papieren, bankpassen etc. kun je beter niet met andere spullen in een doos doen. Met onze sleuteldoos/kleine onderdelen bewaar je alles in één herkenbare opvallende doos!

Verhuizen van je planten.

Planten kun je het beste in een stevige open doos zetten. Als het koud is dan kan je de plant eventueel inwikkelen met onze noppenfolie van 1 meter. Bubbelfolie werkt namelijk ook isolerend.

Kleding

Om hangende kleding die niet mag kreuken kun je het beste garderobeboxen gebruiken. Kijk wat echt moet hangen en besluit dan hoeveel garderobe dozen je nodig hebt. De meeste mensen bestellen er twee. De overige kleding in gewone verhuisdozen.

Regelmatig vullen wij deze blog aan met nieuwe tips. Heb je zelf leuke verhuistips laat het ons weten!

Team Nederlandverhuist.nl

Deel dit bericht


nl_NLDutch