fbpx

Omruilgarantie

Omruilgarantie

Nederlandverhuist besteedt veel zorg aan alle producten. Het kan altijd voorkomen dat er toch iets mis is met een product. Als dat een keer voorkomt vragen wij u om, meteen na ontvangst en controle van de bestelde producten, contact met ons op te nemen zodat wij de klacht met u kunnen bespreken en tot een oplossing kunnen komen.

1. Voorwaarde verzending van omruilgoederen.

  • Retour zendingen die niet aan de onderstaande regels voldoen kunnen niet in behandeling worden genomen en zullen onbehandeld retour worden gezonden.
  • Retour goederen dienen bij het versturen altijd voorzien te zijn van een kopie van de factuur.
  • U dient een omschrijving van de klacht met de retourzending mee te sturen.
  • Goederen dienen meteen en in een deugdelijke verpakking verzonden te worden.
  • Stuur alleen het beschadigde product op.

U bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport naar Nederland Verhuist. Dit kan niet worden verhaald op Nederland Verhuist.

2. Verzendkosten.
De kosten voor retour verzending naar Nederland Verhuist, zijn voor rekening van de klant. Ongefrankeerde goederen worden niet geaccepteerd. De verzendkosten voor het versturen van het om te ruilen product zijn weer voor rekening van Nederland Verhuist.

3. Toepassing omruilgarantie:
Garantie is van toepassing wanneer het bestelde product niet goed is en altijd in overleg met Nederland Verhuist. De meeste producten worden vooruit geruild om het garantieproces te versnellen. Indien achteraf blijkt dat de klacht is veroorzaakt door andere oorzaken dan is besproken met Nederland Verhuist, zult u het vooruit geruilde product moeten betalen. Er volgt dan een factuur tegen de actuele marktprijs van dit product.

4. Klachtomschrijving.
Indien de goederen niet in overéénstemming met de boven vermelde voorwaarden aan ons worden toegestuurd, de klacht niet wordt geconstateerd of te wijten is aan de gebruiker, zullen deze direct aan u worden teruggestuurd. Wij zijn genoodzaakt u de hiervoor gemaakte kosten in rekening te brengen.

nl_NLDutch
nl_NLDutch