professionele verhuisdozen

Dikke duim omhoog voor De Move Box Solid. Dit is onze betaalbare professionele verhuisdoos van 5 mm dik en gemaakt van EB dubbelgolf karton. Dubbelgolf heeft als eigenschap dat het beter schok werend werkt. Dankzij de dikte van 5 mm kan er ruim 50 KG in. Je verhuisdoos houdt alles prima! De verhuisdoos is meerdere keren te gebruiken en blijft sterk!

Team Nederlandverhuist.nl

De verhuisdoos staat in 1 seconde

Voor deze professionele verhuisdozen heb je geen tape nodig om de doos in elkaar te zetten. De doos vouwt zichzelf op en is zelfsluitend. Hij staat in één seconde. Daarom het meest gekozen door Erkende Verhuizers. Maak het jezelf net zo makkelijk als professionele verhuizers!

Voordelige verhuispakketten

Ook zit de Move Box Solid in de Verhuispakketten van De Luxe lijn. Bekijk hoeveel verhuisdozen en verhuismaterialen je nodig hebt en kies het pakket wat bij je past. Levering uit voorraad – dus snel in huis!

Autolock verhuisdoos in de praktijk

noppenfolie kopen

Noppenfolie kopen?

Noppenfolie is hetzelfde als luchtkussenfolie, bubbeltjes plastic en bubbelfolie. Deze folie gebruik je om je kwetsbare spullen te beschermen tegen beschadigingen tijdens transport, verhuizing of

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *