Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.6
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-

Welke verhuisdoos kopen?

Ontdek welke doos bij jou past

Weet je niet welke verhuisdoos je moet kopen? Bekijk onze populaire verhuisdozen en zie de verschillen!

Welke verhuisdoos

Onze populaire verhuisdozen

42,50

Voordeligste Online

budget verhuisdoos stapel s 1

De Budget Verhuisdoos-25 stuks

38,95

autolock verhuisdoos

De professionele verhuisdoos-25 stuks

62,50

Gratis verzending

autolock boekendoos

De professionele boekendoos-25 stuks

54,95

Gratis verzending

Verschil opzetten autolock verhuisdoos en vouwdoos

Autolock verhuisdoos opzetten

Vouwdoos opzetten

Autolock verhuisdoos kopen?

Verhuisdozen professioneel zijn verhuisdozen die een hoge stapelwaarde en draagkracht hebben. De Move Box Solid zijn professionele verhuisdozen en hebben een stapelwaarde van wel 200 kilo en meer dan 50 kilo draagkracht. waardoor je dus zonder risico de dozen kunt stapelen. De verhuisdozen zijn voorzien van twee verstevigde handvatten waardoor je de doos gemakkelijk en veilig te tillen. 

Kortom een verhuisdoos die dankzij zijn sterke eigenschappen en gebruiksgemak het meest gekozen is door Erkende Verhuizers. En komt bij ons als beste uit de test!

Vouw verhuisdoos kopen

Naast autolockdozen zijn er ook nog dozen die je moet vouwen. Een vouwdoos heeft altijd een dubbele bodem en heeft als voordeel dat de bodem extra stevig is. Onze sterkste en duurzaamste verhuisdoos is de Verhuisbox Solid C2C. Deze verhuisdoos is de eerste professionele verhuisdoos die het Cradle to Cradle certificaat heeft mogen ontvangen. Verhuizers zijn altijd maar wat blij als je deze doos aanschaft voor je verhuizing. 
De voordeligere variant is de Deze doos heeft minder draagvermogen, maar is een stuk voordeliger. Bedenk goed bij aanschaf van een verhuisdoos hoeveel kilo je wilt tillen, 40 kilo is al best veel! Wist je dat deze doos de goedkoopste en duurzaamste doos is die je online kan vinden. Klik als je meer wilt weten.

Dozen die je zelf dicht moet tapen

Er zijn ook mensen die het niet erg vinden om de doos dicht te tapen. Deze verhuisdozen hebben als voordeel dat ze een stuk voordeliger zijn. Onze meest verkochte doos is dan ook de Budget doos 60 liter. Wat betreft stevigheid en draagvermogen doet deze goedkope doos niet onder voor de autolock dozen. Tape de doos goed dicht en je hebt een dubbelgolf kartonnen stevige verhuisdoos met een draagkracht van 50 kilo. 

Boekendozen

Wat is het verschil tussen een verhuisdoos en boekendoos? Boekendozen zijn kleiner kwa afmeting, maar hebben vaak wel hetzelfde draagvermogen. Boeken verhuizen is zwaar en je doet al vrij snel te veel boeken in een gewone verhuisdoos. Vervolgens is de doos niet te tillen en/of scheurt. Boekendozen zijn ook ideaal voor zware huisraad of als je niet te zwaar kan of wil tillen. Nederlandverhuist.nl verkoopt boekendozen in verschillende uitvoeringen. 

Lees ook: Wat zijn de beste verhuisdozen!

Hoeveel verhuisdozen heb je nodig?

Appartement: 40 - 80 verhuisdozen

Eensgezinswoning: 80 - 150 verhuisdozen

Vrijstaande woning: 160 - 230 verhuisdozen

Hoeveel verhuisdozen
0 +
Verhuisdozen verstuurd
0 /10
Klant tevredenheid
0
Verhuisdozen op voorraad

Leo

5/5

“Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik er achter dat ik toch nog iets vergeten was. Dat werd heel snel en soepel opgelost en met dezelfde zending verstuurd!!”

Linda Broekhuizen

5/5

“Makkelijk toegankelijk, reëele prijzen en een zeer snelle levering.”

Clephas

5/5

“Makkelijk bestellen en snellere levering. Goede stevige verhuis- en boeken dozen”

Ben je eruit?

Weet je welke verhuisdoos voor jou het beste zijn?

verhuisdozen bestellen