Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.4
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 75,-

Een Verhuisdoos kopen doe je bij Nederlandverhuist.nl

Als je gaat verhuizen, zijn verhuisdozen een essentieel onderdeel van het proces. Maar waar vind je de beste aanbiedingen voor verhuisdozen? Je bent bij nederlandverhuist aan het juist adres. Wij verkopen de voordeligste verhuisdozen online!

verhuisdoos kopen

Verhuisdoos Kopen? Beste prijs/kwaliteit bij Nederlandverhuist.nl!

Sta je op het punt te verhuizen en zoek je hoogwaardige verhuisbenodigdheden? Dan ben je bij Nederlandverhuist.nl aan het juiste adres. Onze klanten waarderen ons met een indrukwekkende 9.4! NederlandVerhuist.nl heeft alles wat je nodig hebt voor een succesvolle verhuizing, waaronder verhuisbenodigdheden zoals noppenfolie, wikkelfolie, tape en verhuisdozen, allemaal verkrijgbaar in één webshop tegen voordelige prijzen.

Bestel makkelijk je verhuisdozen en verpakkingsmaterialen bij NederlandVerhuist.nl en profiteer van de gratis verzendkosten vanaf € 75,- Ook kan je je bestellingen ophalen van maandag t/m vrijdag in Zevenhuizen (Zuid-Holland)

Welk type verhuisdoos kopen?

Je hebt als consument de keuze tussen plak-, autolock- en vouwdozen. Veel erkende verhuizers geven de voorkeur aan autolockdozen vanwege het gemak. Deze verhuisdozen hoef je niet te vouwen, ze zijn in een handomdraai op te zetten en plat te maken zonder tape. Op onze website is de MoveBox Solid de meest gekozen autolock verhuisdoos.

Sommige mensen geven de voorkeur aan plakdozen, die je zelf moet dichttapen. Deze dozen zijn iets voordeliger dan vouw- en autolockdozen, maar doen qua stevigheid en draagvermogen niet onder voor autolockdozen.

Een goede verhuisdoos moet natuurlijk een stevige verhuisdoos zijn. De stevigste verhuisdozen zijn dan ook de dozen met dubbel golfkarton. Dubbelgolf heeft een goede schokwerende werking en een groter draagvermogen dan enkelgolf kartonnen dozen.  

Let trouwens wel op dat je niet een duurdere doos koopt voor een heel hoog draagvermogen. Bedenk goed wat je wilt inpakken en hoeveel je kan tillen. Daarom kiezen veel van onze klanten de Duurzame Verhuisdozen, deze hebben een draagkracht (mits goed verdeeld uiteraard) tot 40 kg. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen en zonder tape op te zetten en dicht te maken.

Wie heeft de voordeligste verhuisdoos?

Bij Nederlandverhuist.nl betaal je slechts € 1,30 per doos. Deze verhuisdoos is de eerste verhuisdoos die volgens het Cradle to Cradle principe is ontwikkeld en geproduceerd, de duurzaamste en voordeligste verhuisdoos op de markt! De verhuisdozen zijn eenvoudig te monteren en te demonteren. Wil je tarieven van andere aanbieders zien, klik dan hier om te vergelijken.

Verhuispakketten

Met een handig verhuispakket heb je een goed begin om je verhuizing soepel te laten verlopen. Onze pakketten bevatten o.a. verhuisdozen en inpakpapier en noppenfolie. Een verhuispakket is ook leuk om cadeau te doen aan iemand die gaat verhuizen of op kamers gaat. Verhuizen is al duur genoeg, en met een verhuispakket geef je ze een goede start.

De Budgetlijn verhuispakketten lijn zijn voordelig geprijsd, maar deze moet je zelf plakken. Deluxe lijn bestaat uit verhuisdozen met een autolock systeem. Deze dozen zijn heel snel op te zetten en weer plat te maken. Daarom worden ze ook het meest gebruikt in de professionele verhuismarkt. 

Hoeveel verhuisdozen heb je nodig?

Appartement: 20 - 40 verhuisdozen

Eensgezinswoning: 65 - 90 verhuisdozen

Vrijstaande woning: 90 - 225 verhuisdozen

Hoeveel verhuisdozen

Leo

5/5

“Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik er achter dat ik toch nog iets vergeten was. Dat werd heel snel en soepel opgelost en met dezelfde zending verstuurd!!”

Linda Broekhuizen

5/5

“Makkelijk toegankelijk, reëele prijzen en een zeer snelle levering.”

Clephas

5/5

“Makkelijk bestellen en snellere levering. Goede stevige verhuis- en boeken dozen”