Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.6
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-

Verhuisdozen bestellen?

Verhuisdozen voor een eerlijke prijs

Ga je verhuizen en wil je online verhuisdozen bestellen? Bij Nederlandverhuist.nl ben je aan het juiste adres. Klanten beoordelen ons met een 9.6! NederlandVerhuist.nl heeft alles in huis voor een geslaagde verhuizing. Denk aan Verhuisbenodigdheden zoals noppenfolie, wikkelfolie en  tape. Alles is één webshop voor een eerlijke prijs. 

Bestel makkelijk al je verhuismaterialen bij NederlandVerhuist.nl en profiteer van de gratis verzendkosten vanaf € 50,- Ook kan je je bestellingen ophalen van maandag t/m vrijdag in Zevenhuizen (Zuid-Holland).

Wat is de beste verhuisdoos?

De autolock verhuisdoos als beste getest

Een goede verhuisdoos moet natuurlijk een stevige verhuisdoos zijn. De stevigste dozen zijn dan ook de dozen met dubbel golfkarton. Dubbelgolf heeft een goede schokwerende werking en een groter draagvermogen dan enkelgolf kartonnen dozen. 

Daarnaast heb je als consument ook nog de keuze tussen plak, autolock en vouwdozen. Erkende Verhuizers kiezen meestal voor autolockdozen. Deze dozen hoef je niet te vouwen en zijn zonder tape in nog geen seconde op te zetten en plat te maken. Het grootste voordeel van de autolock verhuisdoos is dan ook het gebruiksgemak. Op onze site is de MoveBox Solid de meest gekozen autolock verhuisdoos.

Er zijn ook mensen die kiezen voor een verhuisdoos  die je zelf moet dicht tapen. Deze ‘plakdozen’ hebben als voordeel dat ze wat voordeliger zijn dan de vouwdozen en autolockdozen. qua stevigheid en draagvermogen doen ze niet onder voor de autolockdozen. 

Let trouwens wel op dat je niet een duurdere doos koopt voor een heel hoog draagvermogen. Bedenk goed wat je wilt inpakken en hoeveel je kan tillen. 

Om erachter te komen welke verhuisdozen voor jou het beste zijn, kan je in deze blog lezen. 

Verhuispakketten

Met een verhuispakket betaal je minder

Met een handig verhuispakket heb je een goed begin om je verhuizing soepel te laten verlopen. Onze pakketten bevatten o.a. verhuisdozen en inpakpapier en noppenfolie. Een verhuispakket is ook leuk om cadeau te doen aan iemand die gaat verhuizen of op kamers gaat. Verhuizen is al duur genoeg, en met een verhuispakket geef je ze een goede start.

De Budgetlijn verhuispakketten lijn zijn voordelig geprijsd, maar deze moet je zelf plakken. Deluxe lijn bestaat uit verhuisdozen met een autolock systeem. Deze dozen zijn heel snel op te zetten en weer plat te maken. Daarom worden ze ook het meest gebruikt in de professionele verhuismarkt. Het draagvermogen van de dozen uit de pakketten zijn beide gelijk. Het enige verschil is dat je bij de één moet plakken.

Met een verhuispakket betaal je minder dan als je het los koopt. 

Autolock dozen

In één seconde op te zetten

Wil je autolock dozen bestellen? Dan kies je net als de Erkende Verhuizers voor een professionele verhuisdoos.  Autolock dozen hoef je niet te vouwen en zijn in nog geen seconde op te zetten en plat te maken zonder gebruik van tape. Het grootste voordeel van de autolock verhuisdoos is dan ook het gebruiksgemak. Zie hoe makkelijk je de doos opzet? Bekijk het op hier.

Vouwdozen

Verkocht door de meeste bouwmarkten

Naast autolockdozen zijn er ook nog dozen die je moet vouwen. Een vouwdoos heeft altijd een dubbele bodem en heeft als voordeel dat de bodem extra stevig is. Onze sterkste en duurzaamste verhuisdoos is de Verhuisbox Solid C2C. Deze verhuisdoos is de eerste professionele verhuisdoos die het Cradle to Cradle certificaat heeft mogen ontvangen. Verhuizers zijn altijd maar wat blij als je deze doos aanschaft voor je verhuizing. 

De Goedkoopste verhuisdoos online is de voordeligere variant: De Cradle to Cradle verhuis/opbergdoos. De verhuisdoos is vergelijkbaar met de verhuisdozen die bij grote bouwmarkten worden verkocht. Deze doos heeft minder draagvermogen, maar is een stuk voordeliger. Bedenk goed bij aanschaf van een verhuisdoos hoeveel kilo je wilt tillen, 50 KG is al best veel! 

Tape Dozen

Voordeliger is aanschaf

Er zijn ook mensen die het niet erg vinden om de doos dicht te tapen. Deze dozen hebben als voordeel dat ze een stuk voordeliger zijn. Onze meest verkochte doos is dan ook de Budget doos 60 liter. Wat betreft stevigheid en draagvermogen doet deze goedkope doos niet onder voor de autolock dozen. Tape de doos goed dicht en je hebt ook een dubbelgolf kartonnen stevige verhuisdoos met een draagkracht van 50 kilo.

Verhuisdozen  

Hoeveel dozen heb je nodig?

Appartement: 40 - 80 verhuisdozen

Eensgezinswoning: 80 - 150 verhuisdozen

Vrijstaande woning: 160 - 230 verhuisdozen

Hoeveel verhuisdozen

Hoeveel dozen heb je nodig?

Appartement: 40 - 80 verhuisdozen

Eensgezinswoning: 80 - 150 verhuisdozen

Vrijstaande woning: 160 - 230 verhuisdozen

Hoeveel verhuisdozen

Leo

5/5

“Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik er achter dat ik toch nog iets vergeten was. Dat werd heel snel en soepel opgelost en met dezelfde zending verstuurd!!”

Linda Broekhuizen

5/5

“Makkelijk toegankelijk, reëele prijzen en een zeer snelle levering.”

Clephas

5/5

“Makkelijk bestellen en snellere levering. Goede stevige verhuis- en boeken dozen”