Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.6
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-
Verhuisdozen bestellen

Verhuisdozen kopen?

Weet je niet welke verhuisdozen je moet kopen? Bekijk onze populaire verhuisdozen en zie de verschillen.

Ontdek welke doos bij jou past!

Onze populaire verhuisdozen

verhuis opbergdoos 2LR 1

De duurzamere verhuisdoos-30 stuks

42,50

budget verhuisdoos stapel s 1

De Budget Verhuisdoos-25 stuks

38,95

autolock verhuisdoos

De professionele verhuisdoos-25 stuks

62,50

Gratis verzending

autolock boekendoos

De professionele boekendoos-25 stuks

54,95

Gratis verzending

Hoeveel verhuisdozen kopen?

Appartement: 40 - 80 verhuisdozen

Eensgezinswoning: 80 - 150 verhuisdozen

Vrijstaande woning: 160 - 230 verhuisdozen

Hoeveel verhuisdozen

Autolock verhuisdozen

Meest gebruikt door Erkende Verhuizers

Erkende Verhuizers kiezen meestal voor autolockdozen. Autolock dozen hoef je niet te vouwen en zijn in nog geen seconde op te zetten en plat te maken zonder gebruik van tape. Het grootste voordeel van de autolock verhuisdoos is dan ook het gebruiksgemak. 

Vouwdozen

Dubbel bodem voor extra stevigheid

Naast autolockdozen zijn er ook nog dozen die je moet vouwen. Een vouwdoos heeft altijd een dubbele bodem en heeft als voordeel dat de bodem extra stevig is. Onze sterkste en duurzaamste verhuisdoos is de Verhuisbox Solid C2C. Deze verhuisdoos is de eerste professionele verhuisdoos die het Cradle to Cradle certificaat heeft mogen ontvangen. Verhuizers zijn altijd maar wat blij als je deze doos aanschaft voor je verhuizing. 
De voordeligere variant is de Cradle to Cradle verhuis/opbergdoos. Deze doos heeft minder draagvermogen, maar is een stuk voordeliger. Bedenk goed bij aanschaf van een verhuisdoos hoeveel kilo je wilt tillen, 30 kilo is al best veel!

Dozen die je zelf dicht moet tapen

Voordeliger geprijsd

Er zijn ook mensen die het niet erg vinden om de doos dicht te tapen. Deze verhuisdozen hebben als voordeel dat ze een stuk voordeliger zijn. Onze meest verkochte doos is dan ook de Budget doos 60 liter. Wat betreft stevigheid en draagvermogen doet deze goedkope doos niet onder voor de autolock dozen. Tape de doos goed dicht en je hebt een dubbelgolf kartonnen stevige verhuisdoos met een draagkracht van 50 kilo. 

Boekendozen

Verhuisdoos speciaal voor boeken

Wat is het verschil tussen een verhuisdoos en boekendoos? Boekendozen zijn kleiner qua afmeting, maar hebben vaak wel hetzelfde draagvermogen. Boeken verhuizen is zwaar en je doet al vrij snel te veel boeken in een gewone verhuisdoos. Vervolgens is de  doos niet te tillen is en/of scheurt. Boekendozen zijn ook ideaal voor zware huisraad of als je niet te zwaar kan of wil tillen. Boekendozen worden ook vaak gebruikt voor servies. Nederlandverhuist.nl verkoopt boekendozen in verschillende uitvoeringen.

0 +
Verhuisdozen verstuurd
0 /10
Klant tevredenheid
0
Verhuisdozen op voorraad

Leo

5/5

“Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik er achter dat ik toch nog iets vergeten was. Dat werd heel snel en soepel opgelost en met dezelfde zending verstuurd!!”

Linda Broekhuizen

5/5

“Makkelijk toegankelijk, reëele prijzen en een zeer snelle levering.”

Clephas

5/5

“Makkelijk bestellen en snellere levering. Goede stevige verhuis- en boeken dozen”

Verhuisdozen kopen