Verhuisdozen

Welke verhuisdozen zijn het beste?


Verhuisdozen kopen?

Bestel je verhuisdozen op Nederlandverhuist.nl. Professionele kwaliteit verhuisdozen voor een voordelige prijs. Wij hebben verschillende verhuisdozen, geschikt voor elk budget.

Onze verhuisdozen

Als consument heb je de keus uit plakdozen (dozen die je zelf dicht moet tapen), autolock verhuisdozen en vouw verhuisdozen. Professionele verhuizers kiezen meestal voor autolock dozen. Inpakken met autolock werkt erg makkelijk. De sluiting is zelfsluitend en open en sluit je gemakkelijk zonder moeite dicht. Je hebt helemaal geen tape nodig! Bij Nederlandverhuist kan je 2 verschillende autolock verhuisdozen kopen: De Move Box Solid 55 liter, De Move Bookbox 36 liter (verhuisdoos voor boeken en zware artikelen). Dit zijn bij ons de meest gekochte verhuisdozen door professionele verhuizers.

De Budget Verhuisdoos

Vind je het niet erg om de doos dicht te tapen? Dan is de Budget doos een voordelige keus! Deze  verhuisdozen hebben als voordeel dat ze een stuk voordeliger zijn. De stevigheid en het draagvermogen van deze goedkope verhuisdoos zijn vergelijkbaar met de duurdere autolock dozen. Tape de doos goed dicht en je hebt een dubbelgolf kartonnen stevige verhuisdoos met een draagkracht van 50 kilo.

Vouwdozen

Er zijn ook nog dozen die je moet vouwen. Een vouwdoos heeft altijd een dubbele bodem en heeft als voordeel dat de bodem extra sterk is en er meer gewicht ik kan.  Onze sterkste en ook duurzaamste verhuisdoos is de Verhuisbox Solid C2C. Deze verhuisboxen  hebben een FSC en het Cradle to Cradle certificaat. Dat wil zeggen dat tijdens het ontwikkelingsproces aan duurzame eisen zijn voldaan. Verhuizers zijn altijd maar wat blij als je deze doos aanschaft voor je verhuizing. De voordelige Cradle to Cradle verhuisdoos valt ook onder de duurzaamste verhuisdozen. Deze verhuisdoos heeft iets minder draagvermogen dan zijn grotere broer de Verhuisbox Solid C2C. Realiseer je ook goed dat niet alle dozen een draagvermogen hoeven te hebben van 50 KG. Je moet het tenslotte nog zelf tillen.

Cradle to Cradle verhuisdoos/opbergdoos

Zoals hierboven benoemd zijn wij de enige leverancier van de eerste Cradle to Cradle verhuisdozen! Deze verhuisdozen zijn de duurzaamste verhuisdozen die je kan vinden. Naast dat het uiteraard gemaakt is van FSC papier, is dit de eerste verhuisdoos die ontwikkeld is volgens het Cradle to Cradle principe. Dat betekend dat tijdens het ontwikkelingsproces aan duurzame eisen zijn voldaan. Een doos kan niet zomaar een Cradle to Cradle certificaat krijgen. Zelfs de inkt is mag niet schadelijk zijn voor het milieu! Mocht de doos onverhoopt in de natuur terecht komen dan brengt hij geen schade toe aan het milieu en wordt volledig gecompesteerd. Ben je op zoek naar de meest duurzame verhuisdoos? Dan zijn deze Cradle to Cradle en FSC-gecertificeerde dozen de beste keus!

Verschillen boekendoos en verhuisdoos

Wat is het verschil met een boekendoos en verhuisdoos? Boekendozen zijn wat kleiner, maar hebben vaak wel hetzelfde draagvermogen. Boeken zijn zwaar en in een gewone verhuisdoos doe je al snel te veel boeken. Het gevolg is dat de doos niet te tillen is en/of de doos scheurt. Ook voor zware spullen of als je niet te zwaar kan/wil tillen zijn de boekendozen zeer geschikt. Boekendozen worden ook vaak gebruikt voor servies. Nederlandverhuist.nl verkoopt boekendozen in verschillende uitvoeringen. De Move Bookbox en de Witte Boekendoos  zijn de meest verkochte boekendozen.

Best verkochte verhuisdozen

 • ,

  De Movebox Solid

  4.75 out of 5
  Vanaf 29,90
 • , ,

  De Move Bookbox

  5.00 out of 5
  Vanaf 24,90
 • , ,

  De Witte Boekendoos

  4.67 out of 5
  Vanaf 22,50
 • , ,

  De Budget Boekendoos

  0 out of 5
  Vanaf 8,90
Slide 1
Op zoek naar handige verhuismaterialen?

Bestel hier alles voor een geslaagde verhuizing.