verhuisspullen kopen

Ga je verhuizen en wil je verhuismaterialen kopen? Bij Nederlandverhuist.nl ben je aan het juiste adres. Klanten beoordelen ons met een 9.6!

Bestel makkelijk je verhuisdozen en verhuismaterialen bij NederlandVerhuist.nl en profiteer van de gratis verzendkosten vanaf € 50,- Ook kan je je bestellingen ophalen van maandag t/m vrijdag in Zevenhuizen (Zuid-Holland).

Welke verhuismaterialen kan je hier kopen?

NederlandVerhuist.nl heeft naast verhuisdozen ook alles in huis voor een geslaagde verhuizing. Denk aan verhuismaterialen zoals noppenfolie, wikkelfolie, tape, verhuisdekens, garderobedozen, TV doos / schilderij box, inpakpapier, etiketten etc. Alles is één webshop voor een voordelige prijs. 

Op zoek naar inpakpapier voor je verhuizing?

Inpakpapier is onmisbaar om breekbare spullen zoals servies en glaswerk mee in te pakken. Het werkt veel beter dan oude kranten en geeft ook niet af. Ons papier wordt ook gebruikt door echte vakmannen van de Erkende Verhuizers. Goede kwaliteit inpakpapier dus! Ons verhuispapier met het formaat 40×60 cm wordt verkocht per kilo (ongeveer 100 vellen), en ons papier met het 60×80 cm wordt verkocht per 5 kilo (500 vellen) of 3 kg.

Zuurvrij papier

Het beste inpakpapier is zuurvrij papier, ook wel wit zijdevloeipapier genoemd. Het is chloor,-en zuurvrij en gemaakt van zijde vezels. Daardoor is het vloeipapier extra beschermend en zacht. Met zuurvrije inpakpapier bescherm je je kwetsbare producten tegen krassen. Handig voor het inpakken van glaswerk, servies, sieraden, zilver, fotolijstjes of andere artikelen die krasgevoelig zijn. Zuurvrij papier verkopen we per 1 kilo en 10 kilo in het formaat 50 x 75 cm.

Al ons inpakpapier is gemakkelijk te scheiden en milieuvriendelijk en gemaakt van 100% gerecycled.

Op zoek naar verhuisdekens?

De traditionele verhuisdekens, ook wel streepdekens genoemd zijn eigenlijk onmisbaar tijdens een verhuizing. Wist je dat een Erkende Verhuizer maar liefst 50 streepdekens gebruikt tijdens een verhuizing? Verhuisdekens beschermen je meubels tijdens vervoer en opslag en worden het meest gebruikt als je tijdens het verhuizen of opslag je meubels gaat stapelen.

Professionele kwaliteit

One verhuisdekens zijn gemaakt van premium kwaliteit. Je kan ze per stuk kopen of in een voordelige bundel van 15 stuks. Omdat wij als groothandel groot in kunnen kopen kunnen wij streepdekens en opslagdekens voordelig aanbieden. Voordelige opslagdekens koop je al voor € 4,95

Verschil verhuisdeken en opslagdeken

Een verhuisdeken is geweven waardoor ze sterker en dikker zijn dan een opslagdeken. Heb je zware of kostbare spullen te verhuizen dan zijn de geweven dekens de juiste keus. Opslagdekens zijn zijn gestikt en minder sterk dan onze verhuisdekens en zijn zoals de naam als zegt meer geschikt voor opslag. Ideaal voor het afdekken van opgeslagen spullen.

Hoe lang gaat een premium verhuisdeken mee?

Een verhuisdeken is duurzaam in gebruik en zijn meerdere keren te gebruiken. De dekens kan je ook eenvoudig wassen in de wasmachine. Zo kan je ze gemakkelijk schoon en fris hergebruiken.
Formaten
Het formaat van een verhuisdeken is: 150 x 2 meter en heeft het gewichtvan 1350 gram. Het formaat van een opslagdeken is ook 150 x 2 meter.

noppenfolie kopen

Noppenfolie kopen?

Noppenfolie is hetzelfde als luchtkussenfolie, bubbeltjes plastic en bubbelfolie. Deze folie gebruik je om je kwetsbare spullen te beschermen tegen beschadigingen tijdens transport, verhuizing of

Lees meer »
verhuisdozen en verhuismaterialen

Verhuismaterialen kopen

Inpakfolies beschermen je huisraad tijdens de verhuizing

NederlandVerhuist heeft verschillende inpakfolies om je huisraad te beschermen tijdens je verhuizing of opslagperiode. In ons assortiment hebben we noppenfolie oftewel bubbeltjes plastic en wikkelfolie in groot en klein formaat.

Wikkelfolie

Wikkelfolie beschermt en stabiliseert je spullen tijdens de verhuizing. Wikkelfolie heeft een hoge rekbaarheid en daarom goed stevig te wikkelen. Ideaal om je kasten mee in te wikkelen zodat deuren en laden dicht blijven, zo kan je daar eventueel ook lichte spullen in mee verhuizen.

Wikkelfolie/stretchfolie

Wikkelfolie wordt door verhuizers ook gebruikt om verhuisdekens/opslagdekens vast te sealen om de kast of bank heen, zodat de verhuisdekens niet verschuiven. Verder is wikkelfolie bijzonder geschikt voor het bundelen van bepaalde spullen. Denk hierbij aan het bijeenhouden van gordijnroedes of luxaflex.

Noppenfolie

Noppenfolie gebruik je voor het beschermen van je verhuisspullen die je inpakt. De bubbels van de noppenfolie is gevuld met lucht en deze dienen als schokdempers. Tijdens het vervoeren worden je spulletjes zo goed beschermd. Het plastic wordt daarom door de professionele verhuismarkt veel gebruikt als opvullingsmateriaal in verhuisdozen. Ook is dankzij de noppen ook isolerend. Kamerplanten beschermt je zo goed tegen de kou.

Lees onze blog over noppenfolie met handige verhuistips.

Verhuismaterialen kopen?

Inpakpapier 3 kg

Inpakpapier 3 kg wordt het meest verkocht. Het inpakpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier. Het pakpapier is verpakt in plastic, dus de vellen zijn schoon voor gebruik. Ideaal voor het inpakken van kopjes, glazen en bestek.

noppenfolie 40 cm x 10 m

Verhuisdozen inpakken

Noppenfolie 40 cm x 10 meter is bijvoorbeeld een goed formaat om borden en servies mee in te pakken. De meeste borden hebben maximaal een diameter van 31 cm. Dus je knipt gemakkelijk het juiste formaat af van de 40 cm rol.

Verhuismaterialen kopen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *