fbpx

Verzendvoorwaarden

Verzendvoorwaarden

Tarieven verzendkosten.
Om de prijzen van onze producten zo transparant mogelijk te houden rekenen wij een vast tarief voor de verzendkosten en wel van € 8,50 per bestelling. Ook als u een kleine bestelling plaatst betaald u dit bedrag. Heeft u een grote bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan het voorkomen dat wij uw bestelling leveren via pakketpost of per vrachtvervoerder (pallet transport)

Levertijd.
Wij proberen standaard, de dag na uw bestelling voor 11.00 uur, de andere dag te leveren. Door omstandigheden kan dit later worden. Wordt het pakket later bezorgd dan normaliter, houden wij u op de hoogte wanneer uw bestelling wel wordt verstuurd en de reden voor de latere verzending.

Spoedzending.
Het kan voorkomen dat u een spoedbestelling heeft, wij kunnen in veel gevallen dan met spoed uw bestelling leveren. Graag aangeven in u bestelling of het om spoed gaat, wij nemen dan met u contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Betalingsmogelijkheden.
Om verwarring te voorkomen, over welke betaalmogelijkheid nu het beste is, hebben wij besloten te kiezen voor 1 betaal mogelijkheid via onze webshop en wel voor IDEAL. Deze zeer betrouwbare mogelijkheid verzekerd u van probleemloos betalen. Heeft u een bedrijf en u wilt bestellen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Pakket gewichten en formaten.
Wij versturen onze pakketten met verschillende pakketdiensten maar voornamelijk met DPD. De pakketten mogen niet zwaarder wegen dan 31,5 kilo en voldoen aan de maximale omtrek (2 x de breedte en 2 x de hoogte + de (max) lengte van 175 cm) van 300 cm.

Andere vervoerder dan DPD.
Wilt u dat wij uw bestelling met een andere vervoerder versturen dan met DPD pakketdienst, neem dan contact met ons op om te overleggen. Zoals aangegeven werken wij met alle vervoerders samen en kunnen wij dit voor u regelen.

nl_NLDutch
nl_NLDutch