Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.5
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-

Bespaar geld met Voordelige Verhuisdozen

Verhuisdozen voor een eerlijke prijs

Bespaar geld op je verhuizing en kies voor onze voordelige verhuisdozen

Verhuisdoos 1,45 per stuk

voordelige verhuisdozen

Waar vind je voordelige verhuisdozen?

Op zoek naar betaalbare verhuisdozen voor uw aanstaande verhuizing? Zoek niet verder dan onze voordelige verhuisdozen! Bij Nederlandverhuist bieden we hoogwaardige verhuisdozen aan voor een voordeligere prijs dan andere retailers. Geef niet te veel uit aan uw verhuizing, kies in plaats daarvan voor onze budgetvriendelijke verhuisdozen. Onze dozen zijn stevig en betrouwbaar, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor je aanstaande verhuizing. Bespaar geld op op je verhuizing en bestel vandaag nog onze voordelige verhuisdozen!

Niet alleen de voordeligste verhuisdozen, ook de meest duurzame!

Deze verhuisdoos is onze eerste verhuisdoos die het Cradle to Cradle certificaat heeft mogen ontvangen. Een doos kan niet zomaar een Cradle to Cradle certificaat krijgen. Zelfs de inkt mag niet schadelijk zijn voor het milieu. Mocht deze doos onverhoopt in de natuur terecht komen dan brengt hij geen schade toe aan het milieu en wordt de verhuisdoos volledig gecomposteerd. Liever breng je deze verhuisdoos natuurlijk naar het oud papier, zodat deze doos 100% hergebruikt kan worden.

Verschil recyclen en Cradle to Cradle

Cradle to Cradle is absoluut anders dan recyclen. Bij recyclen gaan materialen uiteindelijk voor altijd verloren, waardoor je steeds weer nieuwe grondstoffen nodig hebt om te gebruiken. Bij Cradle to Cradle gaat er niks verloren en heb je altijd 100% hergebruik.

Prijsvergelijking - Zelfde kwaliteit, alleen duurzamer

Als je onze prijzen vergelijkt met andere aanbieders zal je zien dat wij het voordeligst. Profiteer je van de gratis verzending (vanaf € 50,00), dan ben je nog veel voordeliger uit. Houd sowieso altijd rekening met de verzendkosten. De prijs per verhuisdoos lijkt laag, maar inclusief de verzendkosten ben je alsnog duurder uit. 

Om je een idee te geven wat je gemiddeld kwijt bent aan online verhuisdozen bestellen hebben we hieronder de prijzen van de grootste aanbieders van vergelijkbare verhuisdozen op het web neergezet. En zoals je kan zien zijn wij het voordeligst.

Allsafe: € 1,45 per doos + € 9,95 verzendkosten

Bol.com: € 2,00 per doos

Nederlandverhuist.nl: 1,45 per verhuisdoos + 6,95 verzendkosten

14,50 per 10 stuk, nergens goedkoper

Voordeligste verhuisdozen
0 +
Verhuisdozen verstuurd
0 /10
Klant tevredenheid
0
Verhuisdozen op voorraad
5/5

“Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik er achter dat ik toch nog iets vergeten was. Dat werd heel snel en soepel opgelost en met dezelfde zending verstuurd!!”

5/5

“Makkelijk toegankelijk, reëele prijzen en een zeer snelle levering.”

5/5

“Makkelijk bestellen en snellere levering. Goede stevige verhuis- en boeken dozen”