Goedkoopste van Nederland
Snelle Levering
Gratis verzending vanaf €25,00
Klanten geven ons een 9,6

WELKE VERHUISDOZEN ZIJN HET BESTE?

welke verhuisdozen zijn het beste

WELKE VERHUISDOZEN ZIJN HET BESTE?

Wij krijgen vaak de vraag welke verhuisdozen het beste zijn. De beste dozen zijn toch wel de dozen met dubbel golfkarton. Dubbel golf heeft een betere schokwerende werking en een groter draagvermogen.

Daarnaast heb je als consument ook nog de keus tussen plak, autolock en vouwdozen. Erkende Verhuizers kiezen meestal voor autolockdozen. Het werkt snel en makkelijk en je kan de doos vele keren gebruiken. Vaak worden deze dozen voor de consument ook gewoon weer doorverkocht op marktplaats. Het grootste voordeel is toch wel het gebruiksgemak. De autolock dozen hoeft je niet te vouwen en zijn in nog geen seconde op te zetten en plat te maken, je hebt geen gedoe met tape. Op onze site kan je de autolock dozen hier vinden.

Er zijn ook mensen die liever plakken. De plakdozen hebben als voordeel dat ze wat voordeliger zijn dan de vouwdozen. Kwa stevigheid en draagvermogen doen ze niet onder voor de autolockdozen. Let trouwens wel op dat je niet een duurdere doos koopt voor een heel hoog draagvermogen, max 50 kilo aan draagvermogen is goed genoeg, 100 kilo is niet te tillen

Een vouwdoos heeft een dubbele bodem heeft, dat heeft als voordeel dat de bodem extra stevig is. De dozen zijn plat iets groter dan de plak en autolockdozen. Als je ze plat wilt bewaren na je verhuizing moet je hierin een afweging maken.

Wat is het verschil met een boekendoos en verhuisdoos. Boekendozen zijn wat kleiner van formaat., maar hebben vaak wel hetzelkfde draagvermogen. Boeken zijn zwaar en je doet al vrij snel te veel boeken in een gewone doos. Het gevolg is dat de doos niet te tillen is en/of de doos scheurt. Ook voor zware spullen of als je niet te zwaar wilt tillen zijn de boekendozen geschikt. Boekendozen worden ook vaak gebruikt voor servies. Boekendozen heb je ook in verschillende varianten: de autolock boekendoos, de plak boekendoos en de vouw boekendoos. Klik hier voor de boekendozen.

Fotocredit: <a href=”https://nl.freepik.com/psd/mockup”>Mockup psd gemaakt door freepik – nl.freepik.com</a>

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


nl_NLDutch