Goedkope verhuisdoos! 2024

Prijsvergelijking - Zelfde kwaliteit, alleen duurzamer

Op zoek naar betaalbare verhuisdozen? Kijk dan niet verder dan op Nederlandverhuist.nl, waar je hoogwaardige verhuisdozen kunt krijgen voor slechts € 1,30 per stuk. Deze dozen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook milieuvriendelijk, omdat het de eerste verhuisdozen zijn die volgens het Cradle to Cradle-principe zijn ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn eenvoudig te monteren en demonteren, waardoor uw verhuizing een fluitje van een cent wordt. Vergelijk onze prijzen met andere aanbieders en ontdek zelf dat wij de goedkoopste verhuisdozen op de markt aanbieden.

Bij Nederlandverhuist.nl betaal je € 1,26 per verhuisdoos

Als je onze prijzen vergelijkt met andere aanbieders zal je zien dat wij het het voordeligst zijn. Houd sowieso altijd rekening met de verzendkosten. De prijs per goedkope verhuisdoos lijkt laag, maar inclusief de verzendkosten ben je alsnog duurder uit. 

Om je een idee te geven wat je gemiddeld kwijt bent aan online verhuisdozen bestellen hebben we hieronder de prijzen van de grootste aanbieders van vergelijkbare verhuisdozen op het web neergezet.

Nederlandverhuist.nl: € 1,26 per verhuisdoos + € 6,95 verzendkosten

Gamma: € 1,79 zelf afhalen

Verhuisdozen Loods: € 2,29 + € 3,99 verzendkosten

Verhuisdozen store: € 2,20 + € 6,95 verzendkosten

Allsafe: € 1,30 per verhuisdoos + € 9,95 verzendkosten

Kenemerken duurzame verhuisdoos

Waar zijn verhuisdozen het goedkoopst

Niet alleen een goedkope verhuisdoos

Deze goedkope verhuisdoos is een stevige kartonnen doos die speciaal is ontworpen om jouw spullen veilig en duurzaam te verhuizen of op te bergen. Dankzij de stevige constructie en het handige formaat is deze doos een ideale oplossing voor het inpakken van al jouw bezittingen. Bovendien heeft de verhuisdoos een leuke vormgeving waardoor hij ook niet misstaat in jouw kast. Op het deksel en één zijkant van de doos is er voldoende ruimte om te schrijven wat erin zit en waar de doos naartoe moet. Dit is handig als je de dozen opstapelt, zodat je altijd weet wat erin zit. 

Zonder tape op te zetten

De doos is zonder tape gemakkelijk in elkaar te vouwen. Wil je zien hoe je de verhuisdoos in elkaar vouwt? Bekijk het op dit filmpje.

Eerste verhuisdoos met het Cradle to Cradle certificaat

Maar wat onze verhuisdoos echt onderscheidt, is dat het de eerste verhuisdoos die Cradle to Cradle gecertificeerd is. Dit betekent dat elk aspect van de doos, van de gebruikte materialen tot de inkt, milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd is. Mocht deze verhuisdoos onverhoopt in de natuur terecht komen dan is hij volledig composteerbaar en brengt hij nul schade toe aan het milieu. En het beste van alles: het is ook nog de goedkoopste verhuisdoos die je online kunt vinden!

Verschil recyclen en Cradle to Cradle

Cradle to Cradle is absoluut anders dan recyclen. Bij recyclen gaan materialen uiteindelijk voor altijd verloren, waardoor je steeds weer nieuwe grondstoffen nodig hebt om te gebruiken. Bij Cradle to Cradle gaat er niks verloren en heb je altijd 100% hergebruik.

Wat is Cradle to Cradle?

Cradle to cradle is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. De letterlijke betekenis is ‘van wieg tot wieg’. Met andere woorden: er is geen levenscyclus ‘van de wieg tot het graf’, maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product.

Eén van de belangrijkste toepassingsmethoden van Cradle to Cradle®, is het herdefiniëren van materialen als waardevolle grondstoffen in cyclische systemen.

In Cradle to Cradle® wordt onderscheid gemaakt tussen twee trajecten die producten kunnen volgen:
Verbruikstrajecten waarbij producten worden ontworpen die veilig zijn voor biologische systemen, en gebruikstrajecten waar producten veilig toegepast worden in technische systemen

Alle kenmerken en voordelen op een rijtje

Kenmerken: – Gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe – Eenvoudig te monteren en te demonteren- Wordt geleverd met handvatten voor gemakkelijk dragen – Draagkracht 40 kilo – inhoud 57 liter – B Golf

Voordelen: – Bescherm je bezittingen tijdens de verhuizing – Je verhuist zo duurzaam mogelijk – Dubbele bodem voor de stevigheid – Voordeligste zelfsluitende verhuisdoos – Geen tape nodig – FSC-gecertificeerd – Verminder je impact op het milieu met een Cradle to Cradle verhuisdoos.

Bij Nederlandverhuist bieden we hoogwaardige verhuisbenodigdheden aan van uitstekende kwaliteit, en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Voor verhuisdozen en andere verhuismaterialen ben je bij ons aan het juiste adres!

Of je nu verhuisdozen, verpakkingsmateriaal, meubelhoesjes, of meubelrollers zoekt, bij ons vind je alles om je verhuizing veilig en efficiënt te laten verlopen. Onze zorgvuldig geselecteerde producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om je bezittingen te beschermen tijdens een verhuizing. We bieden concurrerende prijzen en regelmatige aanbiedingen, zodat je binnen je budget blijft terwijl je toch hoogwaardige verhuisartikelen krijgt. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen met advies en tips voor het plannen en organiseren van je verhuizing. Bestel al je verhuisbenodigdheden eenvoudig vanuit huis en ontvang ze snel en veilig.

Lees hieronder nog meer verhuistips

De waardering van nederlandverhuist.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 741 reviews.

Scoor je korting met kortingscode

EK2024

Minimale bestelbedrag is € 25,-