Retourinformatie

Ben je niet tevreden over je product? Dan kan je het product binnen 14 dagen retour zenden of terugbrengen naar onze locatie in Zevenhuizen. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, dan zul je het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan ons retourneren op onderstaande adres en instructies. Heeft u van een artikel een aantal/bundel/pallet gekocht, dan kan deze alleen in zijn geheel worden geretourneerd.

Complete retour zenden naar retouradres:

Nederlandverhuist.nl
o.v.v. het ordernummer
Nijverheidscentrum 40 b
2761JP Zevenhuizen

Kosten en terugbetaling

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, komen de kosten van de terugzending voor jouw rekening. Nederlandverhuist.nl zal het betaalde bedrag minus de verzendkosten binnen 3 dagen na ontvangst overmaken. Ben je bij jouw bestelling in aanmerking gekomen voor gratis verzendkosten en kom je bij het retourneren onder het het bedrag van € 50,- dan worden de gemaakte verzendkosten van € 6,95 verrekend met het retourbedrag.

 

Tevens kunt u gebruik maken van dit Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk-1 (laatste pagina van de Algemene Voorwaarden).