Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.5
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 75,-

Ga je verhuizen en ben je op zoek naar verhuismateriaal?

Professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij Nederlandverhuist bieden we hoogwaardige verhuismateriaal  aan van goede kwaliteit, en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Check onze

Verhuisdeals

De voordeligste verhuisdoos online

€ 1,30

Bij Nederlandverhuist bieden we hoogwaardige verhuismateriaal aan van uitstekende kwaliteit, en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Klanten beoordelen ons met een 9.4! NederlandVerhuist.nl heeft alles in huis voor een geslaagde verhuizing. Denk aan Verhuisbenodigdheden zoals noppenfolie, wikkelfolie, tape, verhuisdekens, garderobedozen, TV dozen / schilderij boxen, inpakpapier, etiketten etc. Alles is één webshop voor een voordelige prijs. Bestel makkelijk je verhuisdozen en verpakkingsmaterialen bij NederlandVerhuist.nl en profiteer van de gratis verzendkosten vanaf € 75,- Ook kan je bestellingen ophalen van maandag t/m vrijdag in Zevenhuizen (Zuid-Holland).

Verhuispakketten

Met een handig verhuispakket heb je een goed begin om je verhuizing soepel te laten verlopen. Onze pakketten bevatten o.a. verhuisdozen en inpakpapier en noppenfolie. Een verhuispakket is ook leuk om cadeau te doen aan iemand die gaat verhuizen of op kamers gaat. Verhuizen is al duur genoeg, en met een verhuispakket geef je ze een goede start.

De Budgetlijn verhuispakketten lijn zijn voordelig geprijsd, maar deze moet je zelf plakken. Deluxe lijn bestaat uit verhuisdozen met een autolock systeem. Deze dozen zijn heel snel op te zetten en weer plat te maken. Daarom worden ze ook het meest gebruikt in de professionele verhuismarkt. Het draagvermogen van de dozen uit de pakketten zijn beide gelijk. Het enige verschil is dat je bij de één moet plakken.
Naast het type doos van de bovenstaande pakketten verschilt het verhuispakket ook van inhoud. De Budget lijn bestaat uit: verhuisdozen, boekendozen, tape, verhuisetiketten en inpakpapier. Het Deluxe pakket bestaat uit: verhuisdozen, boekendozen, eenpersoons matrashoezen, noppenfolie 40 cm x 10 m, inpakpapier en verhuisetiketten. En zijn verkrijgbaar in medium, large en extra large

Op zoek naar inpakpapier voor je verhuizing?

Inpakpapier is een onmisbaar verhuismateriaal om breekbare spullen zoals servies en glaswerk mee in te pakken. Het werkt veel beter dan oude kranten en geeft ook niet af. Ons papier wordt ook gebruikt door echte vakmannen van de Erkende Verhuizers. Goede kwaliteit inpakpapier dus! Ons verhuispapier met het formaat 40×60 cm wordt verkocht per kilo (ongeveer 100 vellen), en ons papier met het 60×80 cm wordt verkocht per 5 kilo (500 vellen) of 3 kg.

Het beste inpakpapier is zuurvrij papier, ook wel wit zijdevloeipapier genoemd. Het is chloor,-en zuurvrij en gemaakt van zijde vezels. Daardoor is het vloeipapier extra beschermend en zacht. Met zuurvrije inpakpapier bescherm je je kwetsbare producten tegen krassen. Handig voor het inpakken van glaswerk, servies, sieraden, zilver, fotolijstjes of andere artikelen die krasgevoelig zijn. Zuurvrij papier verkopen we per 1 kilo en 10 kilo in het formaat 50 x 75 cm.

Al ons inpakpapier is gemakkelijk te scheiden en milieuvriendelijk en gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Verhuisdekens

De traditionele verhuisdekens, ook wel streepdekens genoemd zijn eigenlijk onmisbaar tijdens een verhuizing. Wist je dat een Erkende Verhuizer maar liefst 50 streepdekens gebruikt tijdens een verhuizing? Verhuisdekens beschermen je meubels tijdens vervoer en opslag en worden het meest gebruikt als je tijdens het verhuizen of opslag je meubels gaat stapelen.

Professionele kwaliteit

Onze verhuisdekens zijn gemaakt van premium kwaliteit. Je kan ze per stuk kopen of in een voordelige bundel van 15 stuks. Omdat wij als groothandel groot in kunnen kopen kunnen wij streepdekens en opslagdekens voordelig aanbieden. Voordelige opslagdekens koop je al voor € 4,95

Verschil verhuisdeken en opslagdeken

Een verhuisdeken is geweven waardoor ze sterker en dikker zijn dan een opslagdeken. Heb je zware of kostbare spullen te verhuizen dan zijn de geweven dekens de juiste keus. Opslagdekens zijn zijn gestikt en minder sterk dan onze verhuisdekens en zijn zoals de naam als zegt meer geschikt voor opslag. Ideaal voor het afdekken van opgeslagen spullen.

Hoe lang gaat een premium verhuisdeken mee?

Een verhuisdeken is duurzaam in gebruik en zijn meerdere keren te gebruiken. De dekens kan je ook eenvoudig wassen in de wasmachine. Zo kan je ze gemakkelijk schoon en fris hergebruiken.

Inpakfolies beschermen je huisraad tijdens de verhuizing!

NederlandVerhuist heeft verschillende inpakfolies om je huisraad te beschermen tijdens je verhuizing of opslagperiode. In ons assortiment hebben we noppenfolie oftewel bubbeltjes plastic en wikkelfolie in groot en klein formaat.

Wikkelfolie

Wikkelfolie beschermt en stabiliseert je spullen tijdens de verhuizing. Wikkelfolie heeft een hoge rekbaarheid en daarom goed stevig te wikkelen. Ideaal om je kasten mee in te wikkelen zodat deuren en laden dicht blijven, zo kan je daar eventueel ook lichte spullen in mee verhuizen.

Wikkelfolie/stretchfolie

Wikkelfolie wordt door verhuizers ook gebruikt om verhuisdekens/opslagdekens vast te sealen om de kast of bank heen, zodat de verhuisdekens niet verschuiven. Verder is wikkelfolie bijzonder geschikt voor het bundelen van bepaalde spullen. Denk hierbij aan het bijeenhouden van gordijnroedes of luxaflex.

Noppenfolie

Noppenfolie gebruik je voor het beschermen van je verhuisspullen die je inpakt. De bubbels van de noppenfolie is gevuld met lucht en deze dienen als schokdempers. Tijdens het vervoeren worden je spulletjes zo goed beschermd. Het plastic wordt daarom door de professionele verhuismarkt veel gebruikt als opvullingsmateriaal in verhuisdozen. Ook is dankzij de noppen ook isolerend. Kamerplanten beschermt je zo goed tegen de kou.

Bij Nederlandverhuist bieden we hoogwaardige verhuisbenodigdheden aan van uitstekende kwaliteit, en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Voor verhuisdozen en andere verhuismaterialen ben je bij ons aan het juiste adres!