fbpx

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Denken jullie aan het milieu?
Wij denken zeker aan het milieu. Alle dozen van nederlandverhuist.nl zijn recyclebaar en voldoen aan alle milieueisen die er zijn.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Je kan je bestelling niet ophalen bij Nederlandverhuist.nl.
Nederlandverhuist.nl is een onderdeel van onze groothandel en heeft geen fysieke winkel, daarom kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden.

Welke doos is het best geschikt voor servies?
Servies kan best zwaar zijn. Bij ons zijn alle dozen geschikt voor servies. Wel adviseren wij altijd gebruik te maken van inpakpapier.

Wat is het verschil tussen een verhuisdoos en boekendoos?
Het verschil zit het in het draagvermogen. Boeken zijn zwaar en hebben daarom een groter draagvermogen nodig. Boekendozen zijn ook kleiner omdat een grote doos boeken te zwaar is om te tillen.

Wat is het verschil tussen verhuisdoos van de bouwmarkt en een professionele verhuisdoos?
Professionele verhuisdozen zijn gewoonlijk wat duurder dan dozen van de bouwmarkt. Dit omdat professionele verhuisdozen veel dikker zijn. De dikte van het karton is 5-7 mm. Bovendien is het karton dubbelgolf, en daarvoor veel sterker. Professionele verhuisdozen kan je stapelen en zo blijven je breekbare spullen veilig. Professionele verhuisdozen hebben ook een hoog draagvermogen, wel 20-50 kg. Ideaal voor servies, boeken en dergelijke zware items.

nl_NLDutch
nl_NLDutch