fbpx

Verzendkosten en Levertijd

Verzendkosten en Levertijd

Tarieven verzendkosten. Dozen zijn lastig te versturen. Je zit al snel aan het maximale formaat wat pakketdiensten accepteren. De meeste bestellingen die wij versturen moeten daarom vaak verpakt worden in twee verzenddozen. Deze kosten willen we niet 1 op 1 doorberekenen naar onze klanten, daarom hebben we een vast tarief van € 8.50 per bestelling. Heeft u een grote bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan het voorkomen dat wij uw bestelling leveren per vrachtvervoerder (pallet transport).

Levertijd  Bestellingen die op een werkdag voor 16.00 uur zijn gedaan, worden de dezelfde werkdag verzonden. Afhankelijk van de pakketdienst worden de pakketten meestal binnen 1-2 werkdagen uitgeleverd. In verband met het coronavirus kan de bestelling misschien iets langer duren dan normaal. De pakketdiensten hebben het erg druk.

Spoedzending. Het kan voorkomen dat u een spoedbestelling heeft. Wij kunnen in veel gevallen dan met spoed uw bestelling leveren. Graag aangeven in u bestelling of het om spoed gaat en wij nemen dan met u contact op om de mogelijkheden te bespreken. DPD service Wij versturen onze pakketten met verschillende pakketdiensten maar voornamelijk met DPD. De pakketten mogen niet zwaarder wegen dan 31,5 kilo en voldoen aan de maximale omtrek (2 x de breedte en 2 x de hoogte + de (max) lengte van 175 cm) van 300 cm. DPD doet één afleverpoging. Wanneer de ontvanger niet thuis is, wordt het pakket dezelfde dag bij een Parcelshop in de buurt afgeleverd, zodat het daar afgehaald kan worden.

Zaterdaglevering DPD levert je pakketten in Nederland (excl. Waddeneilanden) ook op zaterdag. Wanneer je pakket niet op zaterdag bezorgd kan worden, bijvoorbeeld je niet thuis was, dan wordt het pakket de eerstvolgende werkdag opnieuw uitgeleverd.

Ontvanger informeren over tijdvak (Predict) Met Predict krijgt de ontvanger een dag voor de bezorging een e-mail of sms, met de melding dat het pakket de volgende werkdag wordt bezorgd. Op de bezorgdag krijgt de ontvanger een e-mail of sms met het tijdvak van de bezorging, op 1 uur nauwkeurig.

Levering Eilanden DPD maakt gebruik van speciale eilandvervoerders die voor ons op de eilanden Ameland, Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog leveren. Hierdoor kunnen deze pakketten niet voorzien worden van de Predict-service. Ook worden deze pakketten geleverd met 1-2 dagen vertraging.

Andere vervoerder dan DPD. Wilt u dat wij uw bestelling met een andere vervoerder versturen dan met DPD pakketdienst, neem dan contact met ons op om te overleggen. Zoals aangegeven werken wij met alle vervoerders samen en kunnen wij dit voor u regelen.

Als er nog vragen zijn bel of mail gerust