Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.5
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-

Maak kennis met de autolock verhuisdoos, een professionele zelfsluitende verhuisdoos gemaakt van dubbellaags wit golfkarton. Deze doos is ontworpen met het oog op gemak, met ingebouwde handgrepen en een eenvoudig montageproces waarvoor geen tape nodig is.

Deze autolock verhuisdoos is van professionele kwaliteit, dat wil zeggen dat hij gemaakt is van dik dubbellaags karton, een verstevigde bodem heeft, en zowel aan de binnen- als buitenkant voorzien zijn van kraft versteviging. Bovendien zit er een verstevigingslint in het karton.

Deze dozen hebben een draagvermogen tot 50 kg en zijn stapelbaar tot een hoogte van 250 cm (kamerhoogte).

De autolock boekendoos is een professionele zelfsluitende boekendoos, gemaakt van  dubbellaagse wit golfkarton. De doos is voorzien van handvatten en is daardoor gemakkelijk te dragen. Deze box is in één beweging in elkaar te zetten, zonder dat er tape nodig is.

Deze boekendozen zijn van  professionele kwaliteit! Dit betekent dat het is gemaakt van dik dubbellaags karton, een bodem die volledig is verstevigd, kraftversteviging aan de buiten- en binnenkant en een verstevigingslint aan de binnenkant van het karton.

Hij kan tot 50 kg aan gewicht dragen en is stapelbaar tot 250 cm (kamer)hoogte. Het is geschikt voor boeken en andere zware voorwerpen.

Klaar om te verhuizen?

Klanten beoordelen ons met een 9/4. Bestel snel, makkelijk en veilig je verhuisdozen bij Nederlandverhuist.nl

Leo

5/5

“Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik er achter dat ik toch nog iets vergeten was. Dat werd heel snel en soepel opgelost en met dezelfde zending verstuurd!!”

Linda Broekhuizen

5/5

“Makkelijk toegankelijk, reëele prijzen en een zeer snelle levering.”

Clephas

5/5

“Makkelijk bestellen en snellere levering. Goede stevige verhuis- en boeken dozen”