Stress-vrij verhuizen

Verzendkosten en levertijd

Zie hieronder de veelgestelde vragen over onze bezorging

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen in Nederland en België.

Wat is de levertijd?

Bestellingen die op een werkdag voor 14.00 uur zijn gedaan, worden de dezelfde werkdag verzonden en DPD zal het pakket binnen Nederland in één dag bezorgen (uitzonderingen daargelaten). Voor België is de de levertijd 1-2 dagen langer. 

Bezorgen jullie op zaterdag

Wij versturen onze pakketten via DPD en zij bezorgen bij particulieren op zaterdag.

Bezorgen jullie ook buiten Nederland?

Onze webshop NederlandVerhuist.nl bezorgt in Nederland en België. Neem contact met ons voor andere mogelijkheden.

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed ontvangen is?

Je ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van de bestelling. Let op: deze kan eventueel ook in de mailbox 0ngewenste e-mail of spam terechtkomen. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice via info@nederlandverhuist.nl. 

 

Kan ik mijn pakket ook afhalen?

Afhalen is mogelijk op onze locatie in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas). Je kan je pakket twee uur na je bestelling ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00. Ons adres is Nijverheidscentrum 40B, 2761 JP Zevenhuizen (Zuid-Holland).

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres sturen?

Ja, dat is mogelijk. Tijdens het afrekenproces kan je een ander afleveradres aangeven.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wat kan ik doen?

Via de track & Trace code die je hebt ontvangen kan je zien waar je pakket is en contact opnemen met DPD. Heb je geen track & Trace code ontvangen of kom je er niet uit met DPD dan kan je contact met ons opnemen.

Kan ik mijn pakket volgen?

Als je online iets koopt, wil je je aankoop natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Zodra je pakket is aangemeld bij DPD ontvang je de track en trace. MyDPD is het nieuwe portaal van DPD waar je jouw pakket kan volgen. Het portaal geeft volledig inzicht in de DPD-pakketten die onderweg naar je toe zijn. Dankzij de Live-tracking kan je precies zien waar jouw pakket is. En weet je waar en hoe laat je pakket geleverd wordt. En veranderen de plannen? Dan kan je via myDPD de bezorging gemakkelijk aanpassen. Een ander adres, een andere datum, neerzettoestemming of bezorging in een Pickup parcelshop? Met myDPD is het zo geregeld.

Kan ik voor de bezorging een tijdvak kiezen?

Helaas is dat niet mogelijk. Wij verzenden de pakketten via DPD, en kunnen geen invloed uitoefenen op de bezorgtijd.

Kan ik aangeven op welke dag het pakket verstuurd word?

Dat kan, bij het afrekenproces kan je bij aanvullende notities je voorkeur doorgeven.

Ik heb maar de helft van mijn bestelling ontvangen.

Je bestelling bestaat waarschijnlijk uit twee of meerdere pakketten. In de mail die je ontvangen hebt van de vervoerder kan je zien uit hoeveel pakketten (Track & Trace codes) jouw bestelling bestaat. Pakketten kunnen op verschillende momenten geleverd worden. Hier hebben wij geen invloed op.

Ik was niet thuis

DPD doet één afleverpoging. Wanneer de ontvanger niet thuis is, wordt het pakket dezelfde dag bij een Parcelshop in de buurt afgeleverd, zodat het daar afgehaald kan worden.

Ik wil mijn bestelling annuleren en/of terugzenden.

Ben je niet tevreden over je product? Dan kan je het product binnen 14 dagen retour zenden of terugbrengen naar onze locatie in Zevenhuizen. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, dan zul je het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan ons retourneren op onderstaande adres en instructies. Heeft u van een artikel een aantal/bundel/pallet gekocht, dan kan deze alleen in zijn geheel worden geretourneerd.

Complete retour zenden naar retouradres:

Nederlandverhuist.nl
o.v.v. het ordernummer
Nijverheidscentrum 40 b
2761JP Zevenhuizen

Kosten en terugbetaling

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, komen de kosten van de terugzending voor jouw rekening. Nederlandverhuist.nl zal het betaalde bedrag minus de verzendkosten binnen 3 dagen na ontvangst overmaken. Ben je bij jouw bestelling in aanmerking gekomen voor gratis verzendkosten en kom je bij het retourneren onder het het bedrag van € 50,- dan worden de gemaakte verzendkosten van € 6,95 verrekend met het retourbedrag.

 

Nog Vragen? Bel of mail gerust!

Hoeveel verhuisdozen
0 +
Verhuisdozen verstuurd
0 /10
Klant tevredenheid
0
Verhuisdozen op voorraad