Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.5
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-

Noppenfolie kopen?

Tips & Trucs

Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je spullen te beschermen tijdens verzending of opslag, dan is noppenfolie kopen (ook wel bubbeltjes plastic genoemd) een goede optie. Dit veelzijdige materiaal kan breekbare voorwerpen opvangen en schade door stoten en schokken voorkomen. In deze gids geven we tips en trucs om noppenfolie effectief te gebruiken om je bezittingen veilig te houden.

Noppenfolie kopen

Voordelen noppenfolie kopen

  • Door de individuele luchtkamers heb je een betere schok werende werking dan bijvoorbeeld inpakpapier.
  • Je vult loze ruimten in een doos op, waardoor de inhoud minder makkelijk verschuift.
  •  100% recyclebaar.
  •  De folie is vrij dik en zal niet gemakkelijk scheuren.
  • Het werkt isolerend. Ideaal voor als je planten moet vervoeren.

Hoe verpak je items op de juiste manier

Wanneer je noppenfolie gebruikt voor verhuizing, verzending of opslag, is het belangrijk om je artikelen goed te verpakken om ervoor te zorgen dat ze beschermd zijn. Begin met het item in het midden van de noppenfolie te plaatsen en stevig in te pakken. Gebruik tape om de wrap op zijn plaats te houden en zorg ervoor dat alle kanten van het item bedekt zijn. Dit voorkomt dat de wikkel verschuift of losraakt tijdens transport of opslag. Overweeg voor extra bescherming om meerdere lagen noppenfolie te gebruiken of te combineren met ander verpakkingsmateriaal zoals opvulchips of schuimrubberen inzetstukken.

Voorkom lege ruimtes

Bij het verpakken van je artikelen voor verzending of opslag is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen lege ruimtes in de doos zijn. Door deze ruimtes kunnen je  items tijdens het transport verschuiven en bewegen, waardoor het risico op schade toeneemt. Om dit te voorkomen, vul je eventuele lege ruimtes op met extra noppenfolie of verpakkingsmateriaal. Dit helpt je spullen op hun plaats te houden en zorgt voor extra demping om ze te beschermen tegen stoten en schokken.

Label het pakket als breekbaar

Bij het verhuizen van artikelen die bijzonder breekbaar of delicaat zijn, is het belangrijk om het pakket als zodanig te labelen. Dit zal de verhuizers of hulptroepen waarschuwen om extra voorzichtig te zijn bij het hanteren van het pakket. Op Nederlandverhuist.nl kan je etiketten breekbaar of tape bestellen.

100 % recyclebaar

Noppenfolie is een duurzaam verpakkingsmateriaal  en is 100% recyclebaar. Na gebruik kan het hergebruikt worden. Als de folie echt niet meer gebruikt kan worden kan het bij het plastic afval. 

Kies het juiste formaat

Bij Nederlandverhuist.nl kan je verschillende formaten noppenfolie kopen. Om je een beetje wegwijs te maken welk formaat voor jou het meest praktisch is om te gebruiken zie je hieronder enkele praktijk voorbeelden.

noppenfolie 40 cm x 10 m

Noppenfolie kopen

Folie 40 cm x 10 meter is bijvoorbeeld een goed formaat om borden en servies mee in te pakken. De meeste borden hebben maximaal een diameter van 31 cm. Dus je knipt gemakkelijk het juiste formaat af van de 40 cm rol.

noppenfolie 1 x 10 m

Noppenfolie kopen

Noppenfolie 1 m x 10 meter wordt het meest gebruikt om je schilderij of televisie mee in te pakken. Ook is dit een ideaal formaat om je planten mee in te pakken en zo te beschermen tegen wind en kou. Noppenfolie werkt namelijk heel goed isolerend.

noppenfolie 50 x 100 m

Noppenfolie kopen

Heb je heel veel kwetsbare artikelen in te pakken. Dan is dit de noppenfolie van 50 cm x 100 meter de meest voordelige keuze.

5/5

“Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik er achter dat ik toch nog iets vergeten was. Dat werd heel snel en soepel opgelost en met dezelfde zending verstuurd!!”

Linda Broekhuizen

5/5

“Makkelijk toegankelijk, reëele prijzen en een zeer snelle levering.”

Clephas

5/5

“Makkelijk bestellen en snellere levering. Goede stevige verhuis- en boeken dozen”