Welke tape voor je verhuizing?

Welke tape voor je verhuizing?

Welke tape voor je verhuizing?

Voor het dichtplakken van een verhuisdoos heb je verschillende soorten tape te koop. Regelmatig krijgen we ook de vraag wat het verschil is tussen PP-tape en PVC-Tape.

PVC-Tape

PVC-tape wordt gebruikt voor lichte tot zware dozen tot 40 kilo. PVC-tape  is eventueel met de hand te scheuren, een tapedispenser is dan niet persé nodig. De lijm van PVC- tape is op basis van rubber solvent. Tape met rubber solvent heeft als eigenschap: geluidsarm werken, kwaliteit en een sterke hechting. PVC-Tape wordt het meest gebruikt door professionele verhuizers.

PP-Tape

PP-tape is geschikt voor dozen tot 30 kg. PP-tape is niet met de hand te scheuren en werkt het makkelijkst met een tapedispenser. PP-tape is flexibeler dan de PVC-Tape en is ook voordeliger dan PVC-Tape.

Duct Tape

Duct Tape is algemeen bekend om zijn sterke en vele toepassingen. Onze duct-tape met solvent belijming is waterafstotend, heeft een  zeer goede kleefkracht, is flexible en is gemakkelijk met de hand afscheurbaar.

Schilderstape/maskingtape

Schilderstape ook wel maskingtape genoemd, wordt gebruikt voor het afplakken van oppervlakten tijdens het schilderen. Deze hoogwaardige tape wordt vaak gebruikt door professionele schilders. Deze geïmpregneerde afplaktape is gemaakt van crêpepapier voorzien van een rubber solvent belijming. Na gebruik gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten. NederlandVerhuist verkoopt deze schilderstape in 2 maten: De brede schildertape van 50 mm breed en de smalle schilderstape van 25 mm breed. Op beide rollen zit 50 meter tape.

Dubbelzijdig Tape

Op NederlandVerhuist verkopen we 3 soorten dubbelzijdig tape. Dubbelzijdig tape 50 mm x 25 meter is een professionele dubbelzijdige linnentape met een hoge kleefkracht. Deze tape wordt ook wel ‘tapijtband’ genoemd.

Heb je niet zoveel dubbelzijdig tape nodig dan is de dubbelzijdige tape met 5 meter op de rol een goede keuze.

Dubbelzijdig Tape extra sterk, ideaal voor klussen in en rondom het huis. Deze tape is voorzien van een foam laag tussen de plakranden zodat het gemakkelijk in te drukken is en goed blijft plakken en is hansafscheurbaar. Handig voor het ophangen van bijvoorbeeld: Kabelgoten, plinten, spiegels, displays en fotolijstjes.