Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.6
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-

Inpakpapier Verhuizen: Tips en Tricks voor een Stressvrije Verhuizing

verhuistips 1 3

Verhuizen kan een hele klus zijn, vooral als het gaat om het inpakken van al je spullen. Het vinden van de juiste inpakmaterialen, zoals inpakpapier, kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er enkele handige tips en trucs die je kunt gebruiken om het inpakken van je spullen een stuk makkelijker te maken. Lees snel verder voor meer informatie!

Opruimen, opruimen en opruimen?

Probeer ver van te voren te beslissen wat je wel en niet mee wilt nemen. Breng nog herbruikbare spullen naar de kringloop of zet het te koop op marktplaats. Spullen die je echt weg moet gooien je sorteer je alvast je afval in dozen/zakken in de schuur. Dan ben je zo klaar op de vuilstort

Begin op tijd met inpakken.

Een van de belangrijkste tips voor inpakpapier verhuizen is om op tijd te beginnen met inpakken. Begin minstens een paar weken voor de verhuisdatum met het inpakken van spullen die je niet dagelijks gebruikt, zoals seizoensgebonden kleding, boeken en decoraties. Dit zal je helpen om de stress van last-minute inpakken te verminderen en ervoor te zorgen dat je alles op tijd klaar hebt voor de verhuizing. Zorg er ook voor dat je voldoende inpakpapier en andere materialen hebt om alles veilig en goed te kunnen inpakken

Gebruik stevig inpakpapier en dozen.

Bij het inpakken van je spullen is het belangrijk om stevig inpakpapier en dozen te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je spullen goed beschermd zijn tijdens het transport. Kies voor inpakpapier van goede kwaliteit en zorg ervoor dat je de dozen goed dichtplakt. Je kunt ook gebruik maken van extra bescherming, zoals bubbeltjesplastic voor kwetsbare spullen zoals glaswerk of elektronica. Door te investeren in goede inpakmaterialen voorkom je dat je spullen beschadigd raken tijdens de verhuizing. 

Maak gebruik van handige verhuishulpmiddelen.

Bij het inpakken van je spullen is het belangrijk om gebruik te maken van handige verhuishulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdozen, inpakpapier, noppenfolie en tape. Door deze materialen te gebruiken, kun je je spullen veilig en efficiënt inpakken. Zorg er ook voor dat je voldoende van deze materialen hebt, zodat je niet halverwege het inpakproces zonder komt te zitten. Je kunt deze materialen vaak kopen bij bouwmarkten of verhuiswinkels, maar ook online bestellen.

Bescherm je meubels en jezelf

Niks vervelender dan een kastje naar beneden sjouwen en het deurtje gaat open. Je vinger zit ertussen of je beschadigt het kastje en/of de muur. Wikkel je kast in wikkelfolie. De deuren en laden gaan niet meer open tijdens het tillen en je kan als het niet te zwaar is ook wat spulletjes in de kast vervoeren

Matrashoes Verhuizen

Een matrashoes aanschaffen  wordt vaak vergeten  tijdens de verhuizing. Acht van de tien mensen hadden achteraf liever een hoes om hun matrassen en meubels gedaan. Een matrashoes beschermt o.a. tegen regen, stof en vieze handen. Het scheelt een hoop werk achteraf en het is wel zo hygiënisch.

VIP’s Very Important Products?

Belangrijke spullen zoals, sleutels paspoorten, rijbewijzen en andere papieren, bankpassen etc. kun je beter niet met andere spullen in een doos doen. Met onze sleuteldoos/kleine onderdelen doos bewaar je alles in één herkenbare opvallende doos!

Planten verhuizen

Planten kun je het beste in een stevige open doos zetten. Als het koud is dan kan je de plant eventueel inwikkelen met onze noppenfolie van 1 meter. Bubbelfolie werkt namelijk ook isolerend.

Kleding verhuizen

Om hangende kleding die niet mag kreuken kun je het beste garderobeboxen gebruiken. Kijk wat echt moet hangen en besluit dan hoeveel garderobe dozen je nodig hebt. De meeste mensen bestellen er twee. De overige kleding in gewone verhuisdozen.

Boekendozen

Boekendozen zijn wat kleiner dan gemiddeld. Boeken zijn zwaar en je doet al snel te veel dozen in een gewone verhuisdoos. Lees hier meer 6 tips voor het verhuizen van boeken.

Checklist Verhuizen

Ook handig om te hebben is de Nederlandverhuist checklist! Allemaal handige tips wat je moet regelen voor je verhuizing!

Kies voor makkelijke verhuisdozen

Autolock verhuisdozen zijn het makkelijkst in gebruik. Deze dozen staan in nog geen seconde. het scheelt een hoop tijd en getob.

Ook hulp nodig bij het kiezen van je verhuisdoos? Klik dan hier

autolock verhuisdozen

Autolock verhuisdozen

Hoe Autolock Verhuisdozen je tijd en geld kunnen besparen Professionele verhuisdozen Verhuizen kan een stressvol en duur proces zijn, maar Autolock Verhuisdozen bieden een oplossing

Lees meer »