Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.5
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 75,-

De goedkoopste verhuisdoos online

1,30 per stuk, nergens goedkoper

Waar zijn verhuisdozen het goedkoopst

Waar zijn verhuisdozen het goedkoopst?

Bij Nederlandverhuist.nl betaal je slecht 1,30 per verhuisdoos

Deze verhuisdoos is de eerste verhuisdoos die volgens het Cradle to Cradle principe is ontwikkeld en geproduceerd, de duurzaamste en voordeligste verhuisdoos op de markt! De verhuisdozen zijn eenvoudig te monteren en te demonteren.  Als je dit vergelijkt met andere aanbieders zal je zien dat wij de goedkoopste verhuisdozen hebben.

Waar zijn verhuisdozen het goedkoopst - Vergelijking

Bij Nederlandverhuist.nl betaal je het minst!

Als je onze prijzen vergelijkt met andere aanbieders zal je zien dat wij het het goedkoopste zijn. Profiteer je van de gratis verzending (vanaf € 75,00), en dan ben je nog veel voordeliger uit. Houd sowieso tijdens je zoektocht “Waar zijn verhuisdozen het goedkoopst” rekening met de verzendkosten. De prijs per verhuisdoos lijkt laag, maar inclusief de verzendkosten ben je alsnog duurder uit. 

Om je een idee te geven wat je gemiddeld kwijt bent aan online verhuisdozen bestellen hebben we hieronder de prijzen van de grootste aanbieders van vergelijkbare verhuisdozen neergezet. En zoals je kan zien heeft Nederlandverhuist.nl de goedkoopste verhuisdozen voor jou!

Niet alleen de goedkoopste verhuisdoos

ALLSAFE 50 liter verhuisdoos: € 1,30 per doos + € 9,95 verzendkosten

BOL.COM 50 liter verhuisdoos: € 2,00 per doos

NEDERLANDVERHUIST.NL 57 liter verhuisdoos: 1,30 per verhuisdoos + 6,95 verzendkosten

Ook de meest duurzame verhuisdoos

De vraag “Waar zijn verhuisdozen het goedkoopst” is beantwoord, maar wist je dat deze doos ook de meest duurzame verhuisdoos die er te koop is? 

De verhuis/opbergdoos is een stevige kartonnen doos die is ontworpen om zo duurzaam mogelijk te verhuizen. Met zijn stevige constructie en handige formaat is het een duurzame oplossing voor het inpakken van jouw spullen. Door de leuke vormgeving van deze verhuisdoos misstaat deze doos ook niet in je kast. Op het deksel en op één zijkant is er ruimte om te schrijven waar de doos moet komen en wat erin zit. Handig voor als je de dozen opstapelt, zo kan je altijd zien wat de inhoud van de verhuisdoos is. 

Eerste verhuisdoos met het Cradle to Cradle certificaat

Deze verhuisdoos is onze eerste verhuisdoos die het Cradle to Cradle certificaat heeft mogen ontvangen. Een doos kan niet zomaar een Cradle to Cradle certificaat krijgen. Zelfs de inkt mag niet schadelijk zijn voor het milieu. Mocht deze doos onverhoopt in de natuur terecht komen dan brengt hij geen schade toe aan het milieu en wordt de verhuisdoos volledig gecomposteerd. Liever breng je deze verhuisdoos natuurlijk naar het oud papier, zodat deze doos 100% hergebruikt kan worden.

Kenmerken: – Gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe – Eenvoudig te monteren en te demonteren- Wordt geleverd met handvatten voor gemakkelijk dragen – Draagkracht 40 kilo – inhoud 57 liter – B Golf

Voordelen: – Bescherm je bezittingen tijdens de verhuizing – Je verhuist zo duurzaam mogelijk – Dubbele bodem voor de stevigheid – Voordeligste zelfsluitende verhuisdoos – Geen tape nodig – FSC-gecertificeerd – Verminder je impact op het milieu met een Cradle to Cradle verhuisdoos.

Zien hoe je verhuisdoos opzet? Klik dan hier.

Verhuisdozen verstuurd
0 +
Klant tevredenheid
0 /10
Verhuisdozen op voorraad
0

Leo

5/5

“Na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik er achter dat ik toch nog iets vergeten was. Dat werd heel snel en soepel opgelost en met dezelfde zending verstuurd!!”

Linda Broekhuizen

5/5

“Makkelijk toegankelijk, reëele prijzen en een zeer snelle levering.”

Clephas

5/5

“Makkelijk bestellen en snellere levering. Goede stevige verhuis- en boeken dozen”

Hoeveel verhuisdozen heb je nodig?

Appartement: 40 - 80 verhuisdozen

Eensgezinswoning: 80 - 150 verhuisdozen

Vrijstaande woning: 160 - 230 verhuisdozen

Hoeveel verhuisdozen

Autolock verhuisdozen

Erkende Verhuizers kiezen meestal voor autolock verhuisdozen. Deze dozen zijn in één seconde op te zetten en plat te maken. 

Vouwdozen

Een vouwdoos heeft een dubbele bodem en dat heeft als voordeel dat de bodem extra stevig is. De dozen zijn plat iets groter dan de plak en autolockdozen. Als je ze plat wilt bewaren na je verhuizing moet je hierin een afweging maken.

De beste verhuisdozen?

Goede verhuisdozen moeten ten eerste natuurlijk stevige verhuisdozen zijn. De beste dozen zijn dan ook….

Zelf tapen

Er zijn ook mensen die liever een verhuisdoos kopen die je zelf moet dicht tapen. Deze  ‘plakdozen’ hebben als voordeel dat ze voordeliger zijn.

Boekendozen

Boekendozen zijn verhuisdozen die speciaal ontwikkeld zijn om boeken te verhuizen.

Autolock verhuisdozen

Erkende Verhuizers kiezen meestal voor autolock verhuisdozen. Deze dozen zijn in één seconde op te zetten en plat te maken.