Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.5
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 75,-
Snelle bezorging
Klanten geven ons een 9.3
Webwinkel Keurmerk
Gratis verzending v.a. € 50,-

Verhuisdozen Bestellen?

Professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs

Verhuizen zonder zorgen begint met de juiste verhuisdozen bestellen.

Check onze

Verhuisdeals

De voordeligste verhuisdoos online

€ 1,30

Verhuisdozen Bestellen: Waar Moet Je Op Letten?

Als je binnenkort gaat verhuizen, is het belangrijk om goede verhuisdozen te hebben. Maar waar moet je op letten bij online verhuisdozen bestellen? Hier vind je handige verhuistips en professionele en betaalbare verhuisdozen rn vrthuismaterialen om je verhuizing soepel te laten verlopen.

Bepaal eerst hoeveel verhuisdozen je nodig hebt.

Voordat je verhuisdozen bestelt, is het belangrijk om te bepalen welke maat en aantal je nodig hebt. Denk aan de grootte en het gewicht van je bezittingen, evenals de afstand van je verhuizing. Je wilt een doos niet overbelasten en het risico lopen dat deze breekt tijdens de verhuizing. Ook is het misschien niet nodig om alleen maar dure dozen te kopen met een hele hoge draagkracht. 

Het is beter om meer dozen te hebben dan je denkt nodig te hebben, want het is altijd beter om extra te hebben dan dat de verhuisdozen halverwege de verhuizing op raken. Maak een lijst van alle items die je moet inpakken en schat hoeveel dozen je nodig hebt voor elke categorie. Dit zal je helpen om het juiste aantal dozen te bestellen en last-minute gedoe te voorkomen.

Overweeg herbruikbare verhuisdozen.

Als je duurzaamheid belangrijk vindt, overweeg dan om herbruikbare verhuisdozen te bestellen in plaats van kartonnen dozen. Deze kunststof dozen zijn steviger en gaan langer mee, waardoor je ze meerdere keren kunt gebruiken. Bovendien zijn ze vochtbestendig en goed stapelbaar. Zo bespaar je niet alleen geld op de lange termijn, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Wil je toch kartonnen verhuisdozen, kies dan Cradle to Cradle verhuisdozen. Dit zijn de meest duurzame kartonnen verhuisdozen in de markt en ook nog de voordeligste!

Bestel op tijd en vergelijk prijzen.

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het bestellen van verhuisdozen, zodat je genoeg tijd hebt om ze te ontvangen en in te pakken. Daarnaast is het verstandig om prijzen te vergelijken bij verschillende aanbieders, zodat je niet te veel betaalt voor je verhuisdozen. Let hierbij ook op de kwaliteit van de dozen en of ze geschikt zijn voor het gewicht en de grootte van je spullen. Zo voorkom je dat je dozen scheuren of breken tijdens het transport.

Zorg voor een goede verdeling van de dozen tijdens het inpakken.

Bij het inpakken van je spullen is het belangrijk om de dozen goed te verdelen. Zorg ervoor dat je niet te veel zware spullen in één doos stopt, maar verdeel deze over meerdere dozen. Op deze manier voorkom je dat de dozen te zwaar worden en dat je ze niet meer kunt tillen. Daarnaast is het handig om de dozen te labelen, zodat je tijdens het uitpakken meteen weet wat er in welke doos zit. Zo kun je snel en efficiënt je nieuwe huis inrichten.

Verschillen type verhuisdozen

Door al het aanbod weet je misschien niet zo goed welke verhuisdozen je moet bestellen. Hieronder hebben wij uitgelegd wat voor type verhuisdozen er zijn en welke afwegingen je kan maken om tot een beslissing te komen welke verhuisdozen voor jou het beste zijn. Lees ook deze blog en zie de verschillen tussen onze populaire verhuisdozen.

Onze autolock verhuisdozen zet je in nog geen seconde op en je hebt geen tape nodig. Deze verhuisdozen zijn gemaakt van dubbelgolf karton en hebben een draagvermogen van 50 kilo. Deze type verhuisdoos wordt, dankzij het gemak ook het meest gebruikt door de Erkende Verhuizers. Hier kan je zien hoe snel de doos klaar staat om ingepakt te worden.

Voor vouwdozen heb je ook geen tape nodig. Deze dozen vouw je volgens een vouwinstructie. Deze verhuisdozen hebben een dubbele bodem waardoor ze ook zeer stevig zijn. Onze voordeligste verhuisdoos is ook een vouwdoos. Op dit filmpje kan je zien hoe je de doos opzet. Het is iets meer werk dan een autolock verhuisdoos.

Er zijn ook mensen die kiezen voor een verhuisdoos  die je zelf moet dicht tapen. Deze ‘plakdozen’ hebben als voordeel dat ze wat voordeliger zijn dan de vouwdozen en autolockdozen. Het draagvermogen zijn ze als je ze hebt dicht getapet ook 50 kilo!

Boeken zijn zwaar en fragile, waardoor ze moeilijk veilig in te pakken en te vervoeren zijn. Gewone verhuisdozen zijn mogelijk te groot waardoor je te veel boeken in een doos stopt en het gewicht te zwaar om de doos te tillen en veilig te verhuizen.

De Duurzaamste verhuisdoos

Karton Dikte

Enkelgolf 3 mm

Draagvermogen

30 kg

Opzetwijze

Vouwen 

Prijs

€ 1,45

De Budget Verhuisdoos

Karton Dikte

Enkelgolf 5 mm

Draagvermogen

50 kg

Opzetwijze

Zelf dicht tapen

Prijs

€ 1,57

De Professionele Verhuisdoos

Karton Dikte

Dubbelgolf 5 mm

Draagvermogen

50 kg

Opzetwijze

Autolock

Prijs

€ 2,49

De Professionele Verhuisdoos

Karton Dikte

Dubbelgolf 7 mm

Draagvermogen

70 kg

Opzetwijze

Vouwen 

Prijs

€ 3,50